TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Księga Skarg i Zażaleń (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65363)

Perplexité 06.10.2013 16:08

Odp: Księga Skarg i Zażaleń

no bo faktycznie obgadywanie na FB,jest w porządku :)

Libby 06.10.2013 16:08

Nie chodzi o nabijanie, które wciąż trwa. Było powiedziane, że Rudzielec ma zaprzeczyć punktom podanym przez Bjork. Zaprzeczyła, ale nie było to szczere, skoro mam dowody, że było inaczej. Jak można ufać takiej osobie?

Caesum 06.10.2013 16:14

Trudno tu mówić o czymkolwiek, skoro jedyne, co tu się dzieje, to wygarnianie sobie nawzajem "A ona to zrobiła, a nie bo ona, mam dowody ale nie pokażę".

Fallen 06.10.2013 16:18

Tak właściwie to dlaczego ciągle wracacie do tematu 4Ż? Było, minęło, koniec tematu. Nie rozumiem sensu wspominania o tym dopiero teraz, skoro ban nie był za to, tylko za zdjęcie z tematu moderki.

αγάπη 06.10.2013 16:20

Cytat:

Napisał Fallen (Post 1763678)
Tak właściwie to dlaczego ciągle wracacie do tematu 4Ż? Było, minęło, koniec tematu. Nie rozumiem sensu wspominania o tym dopiero teraz, skoro ban nie był za to, tylko za zdjęcie z tematu moderki.

Według administracji za całokształt, ale też nie rozumiem jak można teraz karać za coś, co było x-czasu temu.

Caesum 06.10.2013 16:20

Tym bardziej, że podobno prawo nie działa wstecz, a teraz już trochę późno na "naprawianie błędów".

La Tortura 06.10.2013 16:25

Modeste, donoszenie o tym co piszemy na fb za to jest godne pochwały, prawda?
gdzie ruda zaprzeczyła, ze się nie nabijała..? o_O bo ja tam widzę nie BUNTOWAŁA

αγάπη 06.10.2013 16:34

przykro mi to mówić Bjork, tym bardziej że wczoraj chwilę rozmawialiśmy, ale to w jaką stronę idzie forum, jest nie tylko winą userów, ale i waszą. Przykro mi, że widzisz teraz że większość wypowiadających się w temacie Rudzielca userów, jest zdania że kara jest przesadzona, a i tak ich nie słuchasz, bo przecież twoje zdanie jest najważniejsze bo jesteś adminem i nie zmienisz bana, bo nie. Napisałaś mi wczoraj że masz nadzieję że zostanę na forum, zastanawiam się teraz tylko, czy chce należeć do społeczności, w której moje zdanie i zdanie większości nie jest brane pod uwagę.

Perplexité 06.10.2013 16:41

Cytat:

Napisał Flo (Post 1763681)
Modeste, donoszenie o tym co piszemy na fb za to jest godne pochwały, prawda?

jezu idź sie potnij...
myślisz żeby mi zalezało,samemu was pogrążyć...
:shoot3::shoot3::shoot3:

αγάπη 06.10.2013 16:43

Perplexité jakoś trolluje od kiedy tylko się zarejestrował na forum, tylko cały czas kłótnie, dziwne posty etc. i jakoś mu nikt jeszcze banem permanentnym nie "grozil"

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:34.