![]() |
Odp: Pro¶by o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Dziwne bo ja znam inn± definicję słowa "ranga", taki mod powinien mieć przywileje jakiej¶ rangi Vip w końcu kiedy¶ co¶ robił.
Ranga a tytuł to dwa różne ¶wiaty. |
W tym przypadku jest to tylko tytuł. Np. wła¶ciciele rangi "Twórca najlepszego posta", czy innych, nie domagaj± się większych skrzynek ;).
No i zostało już powiedziane, że nie można tego zrobić. |
Szkoda bo można by było zrobić rangi stałe do tych "tytułów"
|
Nowe grupy (czy rangi jak to mówisz) s± tworzone dla osób, które maj± jakie¶ zadania (czyli np promotorzy, redaktorzy czy modzi). Moderator emeryt to jakby podziękowanie za współpracę, wyróżnienie usera za jego wkład w forum ;)
|
Re: Pro¶by o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.
Czy to tylko u mnie się dzieje czy inni tez tak mają? Zamiast polskich znaków wyświetlane są rozmaite inne, strasznie ciężko się przez to czyta forum... Dodam że nowe posty które dzisiaj napisałem mają wszystkie znaki ok, problem dotyczy tylko starszych postów..
|
Może to głupie, ale masz ustawiony język forum na polski?
|
U mnie jest normalnie, wiec to raczej co¶ u ciebie :|
|
Yup, wychodzi na to że to co¶ na moim kompie. Teraz piszę z innego i wszystko jest ok. Sorki za alarm fałszywy :)
|
Czy tylko u mnie poznikały dzi¶ okienka szybkiej odpowiedzi we wszystkich tematach? :|
To trochę irytuj±ce, bo jest do dyspozycji tylko przycisk "odpowiedz", a przecież nie zawsze s± mi potrzebne te wszystkie opcje odpowiedzi... |
U mnie s± wszystkie okienka, więc może to tylko u Ciebie.
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:05. |