![]() |
Odp: The Sims 2 Ultimate Collections - problemy
Jestem pewna. Sama tak robię od niepamiętnych czasów ;] (tzn. ja akurat innym kodem - boolprop testingcheatsenabled true, ale efekt jest ten sam)
|
Witam!
Na forum jestem nowa :) Mam taki mały problem odnoście Simsów 2 UC. Podczas ładowania się rodziny oraz tworzenia simów gra wiesza się i pokazuje się komunikat, że gra została wstrzymana z niewiadomych powodów i aplikacja została zamknięta... Odnośnie posta od Kasztanka, który widnieje na samym początku tematu (cytuję) Cytat:
Z góry dziękuję za pomoc!! Dodam iż mam Windows 8.1 Pozdrawiam! :) |
u mnie niestety również problem ;/ sciagnelam gre juz dawno,dzialala bez dziwniejszych problemow. wczoraj skanowalam kompa CCleaner'em i dzis nie moge wlaczyc gry. wyskakakuje okienko: Gra the sims 2 nie jest zainstalowana,albo zostały usunięte niektóre wymagane pliki. Ten dodatek gry wymaga the sims 2.ZAinstaluj gre the sims 2 przed uruchomieniem tej aplikacji.
miał ktos taki problem?(jak problem juz był to sory i jak możecie to podeślijcie odpowiedz). nie wiem czy sciagac na nowo czy zainstalowac z plyty samo the sims 2(mam orginalna podstawke).szkoda mi tego co juz w grze przezylam ;( Liv błagam i tym razem bądź rozwiązaniem na moj kłopot! :lovers: |
Już było. CCleaner usuwa rejestry The Sims 2 Ultimate Edition. Wejdź w Origin, kliknij prawym przyciskiem myszki na ikonkę TS2 i kliknij "Napraw Grę". Powinno wystarczyć.
A gdy następnym razem będziesz czyścić CCleanerem dodaj rejestry simsów do wykluczeń. Wtedy nie będzie próbował ich usuwać. |
Caesum dziękuje bardzo za odpowiedź. już sie obawiałam kolejnego ściągania. nie wiedziałam ze w CC jest taka opcja,musiala mi umknąć :( przepraszam również że powieliłam pytanie.
Chwała forum.thesims!! |
Czy w The Sims 2 da się przenieść namalowany obraz przez naszego sima na parcelę publiczną?
|
Chyba tylko wtedy jeśli ten sim kupi parcelę i potem przywiezie obraz w wyposażeniu.
|
Dzięki za pomoc :)
|
Hej wszystkim :), jestem nowa na forum i przychodzę z dziwnym problemem. Ściągnęłam Sims 2 z Origin i nie działają prawidłowo. Pomijając to, że w otoczeniu, gdy np. jest woda, to u mnie wyświetla się tylko niebieska plama, za każdym razem, gdy wchodzę w CAS, by stworzyć sima, pojawia mi się okienko, które jest widoczne na załączonym obrazku: http://m.ocdn.eu/_m/4033f82ae18782dd...1a5e,62,37.jpg
Próbowałam już wielu rzeczy - otwierania owych Simów 2 przez administratora, zmieniania zgodności (by gra otwierała się w zgodności z Windowsem XP, a nawet wszystkimi innymi) oraz nawet grzebania według jednej z instrukcji znalezionej gdzieś w internecie w plikach gry. Po wszystkich nieudanych próbach stwierdziłam, że odinstaluję wszystko i zainstaluję ponownie. Oczywiście to NIC nie dało. Może mieliście podobny problem i jakoś go rozwiązaliście? |
The Sims 2 Ultimate Collection - brak pobranych mebli w grze
Witam, chciałam sobie pobrać meble do TS2UC i pobrałam, weszłam do gry, patrze, mebli nie ma. (tak, mam włączoną zawartość zmodyfikowaną) Fryzury działają, domy też, ale to co jest zaliczane do trybu kupowania (bo oprócz mebli pobrałam też perfumy i inne duperele) po prostu tego nie ma.
Mój problem zaczął się wtedy, gdy opróżniłam folder "downloads". Miałam za dużo niepotrzebnych akcesorii więc wyczyściłam i od tamtego momentu meble mi nie działają. Proszę o jak najszybszą pomoc. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:50. |