![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Czy w TS4 można grać sieciowo z innymi użytkownikami? Mam kumpelę i nie wiem czy możemy grać w grę razem, czyli na przykład mieć obok siebie domy w TS4 :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
To ja też mam pytania:
1. Jak zrobić taki półokrągły blat kuchenny? 2. Jak zdobyć pocztówki? |
Jak chcesz półokrągły blat to tam gdzie wybierasz kolory blatu masz takie koła zębate, klikasz na to i wybierasz to co chcesz ;p
|
Kumpela pyta, czy jest jakiś sposób na edycję gotowego Sima w CAS, bo ten kod cas.fulledit true nie działa jej.
|
anie_1981 ona chyba źle wpisuje.
Najpierw wpisać trzeba Testingcheats true, a po nim cas.fulleditmode. Iliada115 ja widziałam jakąś opcję z pocztówkami, gdy sim ma przyjaciela korespondencyjnego, ale nie sprawdzałam co i jak. Pojawia się ona, gdy już z kimś piszemy, ale nie sprawdzałam co się dzieje jak się tą opcję wybierze więc, nic więcej powiedzieć nie mogę. |
Witam :)
Mam pytanie dotyczące dzieci, ponieważ od początku gdy gram jedną familią i w różnym odstępie czasowym rodzą się (niestety) sami chłopcy. Czy to błąd czy Wam też się to zdarza? |
@Ynk
Cześć! : ) Nie sprawdzałam u siebie, za to na oficjalnym forum natknęłam się na osoby, które również wspominały, że masowo rodzą im się sami chłopcy / same dziewczynki. Oraz na osoby, których simowie obsesyjnie rzucali się na... mleko. :D Forum TS4 to ciekawe miejsce. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:15. |