TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwne zdarzenia :D (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=8523)

Joniss 25.11.2004 17:46

Nie no, Mortimer Ćwir mnie po prostu osłabia. Teraz przyszedł do tego samego domku co wcześniej, pochnął mojego kolesia i sobie poszedł jak gdyby nigdy nic... A ja go w ogóle nie zapraszałam, ani nie było też tak, że on przechodził i ja go przywitałam, tylko on po prostu przychodzi mi do domu odstawia szopę i wio do siebie... No jakiś palant normalnie... Ta rodzinka to Ojciec (Murzyn)Matka (najbielsza skóra) i synek jakaś tam z nich nmieszanka. oże Mortimer nie pochlebia takich związków czy co??? Wstrętny rasista!!!!

*dumando* 25.11.2004 18:00

aż żal na ciebie patrzeć... patrzyłaś/eś przez teleskop ( podglądałaś/eś ) no i się wkurzył i przybiegł

to jest wiadome jeszcze sprzed premiery!

Joniss 25.11.2004 19:53

tak tylko jest jeden maleńki szczególik... JA NIE MAM TELESKOPU W TYM DOMU!!!!!!! Więc zanim zaczniesz z takim ironicznym politowaniem do mnie wyskakiwać, to może zapytaj się o podstawowe rzeczy :/

Lea 25.11.2004 20:28

Do mnie bardzo często włazili simowie z ulicy i na ogół od razu lecieli do maszuno. No to przestałam simom kupować tą grę. I wszystko było w porządku dość długo aż tu nagle wpada mi Beniamin bodajże Wystrzał i leci z dowcipem do mojej simki. Inna rzecz że ona oprócz siostry nie miała żadnych przyjaciół. Może żal im sie jej zrobiło? :D

Ametyzd 25.11.2004 20:52

U mnie też tak czasem jest. Ktoś przychodzi i od razu se wchodzi do domu, siada i w ogóle... xP xP

Lapis_Lasuli 26.11.2004 16:40

U mnie tylko jak mam dziewczyne/chłopaka/narzeczoną/narzeczonego to włażą do mnie bez pukania i grają w szachy...no ewentualnie sąsiedzi codziennie przeglądają moją gazetę:)

Wampirencja 26.11.2004 19:19

Dziwne zdarzenia... A tqak, jedno mi przychodzi do głowy! Postaram siedac screena, ale na razie powiem o co chodzi: otóż czasami jak sim czyta książkę i ją odkłada na półkę to... zostaje mu tak ręka. chodzi z tak fajnie wyciągniętą. Czasami "ciągnie się" za nim. Zabawnie wygląda, przechodzi jak się przebierze sima lub weźmie prysznic. :O

Lea 26.11.2004 19:21

Cytat:

Napisał OlkaT90
U mnie tylko jak mam dziewczyne/chłopaka/narzeczoną/narzeczonego to włażą do mnie bez pukania i grają w szachy...no ewentualnie sąsiedzi codziennie przeglądają moją gazetę:)

A w innej rodzince tak sobie wchodził brat do mieszkającego oddzielnie brata. Oczywiście obaj byli dorośli :)

kylie_ 26.11.2004 19:25

czytałam to...i czytłam ...ze w koncu zapomniałąm co miałam napisac...o1..tez mi raz facet wlaz do domu sztórchnął mi siemke i se polaz....albo siem brał kompiel z bąbelkam i te bąbelki mi ze dwa dni wisiały nad wanną....

Joniss 28.11.2004 15:15

Cytat:

Napisał Wampirencja
Dziwne zdarzenia... A tqak, jedno mi przychodzi do głowy! Postaram siedac screena, ale na razie powiem o co chodzi: otóż czasami jak sim czyta książkę i ją odkłada na półkę to... zostaje mu tak ręka. chodzi z tak fajnie wyciągniętą. Czasami "ciągnie się" za nim. Zabawnie wygląda, przechodzi jak się przebierze sima lub weźmie prysznic. :O

To wygląda jakby Sim miał zagipsowaną rękę- ja też tak miałam. Nawet jak moja simka pojechała do miasta to nie pomogło. Dopiero musiałam wyjść i wejść jeszcze raz do domu.A kiedyś też tak było, że kazałam mojej Simce wziąć pocztę. No to ona wzięła i rachunki leżą na chodniku. Kliknęłam na skrzynkę i okazuje się, że można wyjąć jeszcze jakąś pocztę. No to kazałam tak zrobić Simce. No to ona włożyła do skrzynki rękę, i nic nie wyciągnęła, a kiedy szła do domu, rachunki leciały obok niej. Fajnie to wyglądało ;).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:10.