TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Czy zabijacie swoich Simów? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9097)

Ritty 30.07.2008 20:09

Odp: Czy zabijacie swoich Simów?

Lubię czasem terroryzować simów kodem move_objects. (;
Cztery ściany, kominek i mnóstwo mebli...

Eve 06.09.2008 17:29

Ja czasem ich topię, palę, albo robię im ,,dietę":P

Fiorella 08.09.2008 14:35

Kiedyś miałam taki dom i chciałam aby w nim straszyło to zabiłam to około dwudziestu simów ( topiłam w basenie ).

Alisha 11.09.2008 18:42

Moim, a wlasciwie moja, pierwsza simka zabita przez mnie byla Kasandra - dziecko jeszcze w Sims 1. Kazalam jej wejsc na góre a potem usunelam schody :D
Mam takiego sima co nazywa sie Morderca Pokojówek, ale nie zabija tylko pokojówek, ale takze wszystkich Townie'sów jacy przechodza obok! xD Po prostu ich zamuruje.
Próbowalam nawet zatluc Smierdziucha Skunksa i mam juz 3, ale nie zdychaja! :O
U Mordercy mam juz... 30 nagrobków. Czy ktos moze ma wiecej???
Niezla tez jest Oliwka Widmo: u niej jest okolo 20 Nagrobków i ciagle wyskakuja duchy, szczególnie duch pokojówki Joasi :P

klina 30.12.2008 07:16

hah ja wczoraj zrobiłam atak na simów xD wziełam tych zwanych samouczków niewiem jakie mieli nazwiska zapomniałam xD kupiłam rakiete i wystrzeliwałam ją w domu nadszedł pożar. gościu go ugasił a facetka się spaliła. rakieta była jeszcze dobra to ten podpalił następną i zaprosił na przyjęcie no i tak się spaliło z 7 osub niekturzy się poratowali. a najśmiejszniejsze jest to że na tą impre przyszedł mim i klaun (moi facia byli w złym chumorze) mim się poratował a zato klaun się spalił xD

aluminium. 28.02.2009 22:08

Ja też miała okres, że lubiałam.
Pamiętam, ze stworzyłam rodzinę i zamknęłam ich w pokoju, ja już umarli ich trumny ( czy co to jest), później tworzyłam drugą,trzecią itd.

Łeheh.Albo pożary ;D

W gazecie o TS2 czytałam, że simów można zabić niemytymi naczyniami.
Czyli, że dużo jest brudnych talerzy i latają muchy.
Czy można ich tak zabić.?

ultraviolence 01.03.2009 12:06

Ups, to dział do TS! Cóż, jak pierwszy raz dosiadłam do tej gry, to byłam koszmarną sadystką :D Stwarzałam maksymalną ilość osób w rodzinie, wprowadzałam na działkę, zamurowywałam, wstawiałam kominek i paliłam żywcem. W taki oto sposób stworzyłam sobie pokaźnych rozmiarów cmentarz :D Później grałam już normalnie.

Esprit88 01.03.2009 12:19

Ja ściągnąłem sobie otoczenie które zrobił Dami. Na najmniejszej działce mieszkały ośmioosobowe rodziny. I na jednej był sobie Skorpion Widmo. Zabijał (murował, palił, topił, głodził itd). Ma 67 nagrobków (on ma największą działkę jaką mógł mieć)

ultraviolence 01.03.2009 17:52

Cytat:

Napisał Szymon (Post 971301)
Ja ściągnąłem sobie otoczenie które zrobił Dami. Na najmniejszej działce mieszkały ośmioosobowe rodziny. I na jednej był sobie Skorpion Widmo. Zabijał (murował, palił, topił, głodził itd). Ma 67 nagrobków (on ma największą działkę jaką mógł mieć)

Szymon, a Ty przypadkiem nie mówisz o TS2? ;) To dział do jedynki...

shiyo 03.03.2009 07:52

Jasne że zabijam.Bez tego gra byla by nudna
chociaz juz nie gram ts1 a jednak pamietam te stare czasy ahhh. ;D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:43.