![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Witam. Mam problem z grą The Sims 3 na Play Station. Przeszukiwałam forum po słowie kluczowym, ale nic nie znalazłam. Chodzi o tzw. "wskaźnik ognia" czyli pasek w trybie kupowania, który zapełnia się przy kupowaniu nowych rzeczy i gdy to zrobi nie można już kupić nic innego. Niestety u mnie po sprzedawaniu rzeczy z domu ten pasek nie "opróżnia" się, a przynajmniej nie w takim tempie w jakim się zapełnia (np. po sprzedaży 5 drogich rzeczy) mogę kupić tylko jeden mały drobiazg. Czy jest jakiś sposób, aby go opróżnić nie pozbywając się rzeczy? Proszę o odpowiedź.
|
Mam duży problem z aktualizacją gry 1.50
Kiedy odpaliłam pobierania aktualki do studenckiego życia myślałam że będzie ok ale wyskakuje mi za każdym razem błąd pliku czy jakoś tak wywaliłam na pulpit pliki mod,saves i download nie pomogło przywróciłam pliki mod i saves a na pulpicie zostawiłam plik downloads również nie pomogło bardzo proszę o pomoc bu już nw co robić :d |
Fotki z the Sims 3
Hej, mam problem, gdzie są zapisywane zdjęcia z gry? bo nie mogę ich nigdzie znaleźć... :|
|
Dokumenty -> Electronic Arts -> The Sims 3 -> Screenshots
|
Które z miast warto wybrać:
Barnacle Bay Magiczne Źródła Monte Vista? |
The Sims3 Studenckie Życie
Witam. Kupiłam dzisiaj ten dodatek i gdy chcę go zainstalować jest napisane, że powinnam zaktualizować grę do najnowszej wersji. Zaktualizowałam i nadal pokazuje mi to samo. Co może być nie tak ? :(
|
dyplom za 10 lvl umiejętności
Witam,
mam problem, a raczej pytanie, dotyczące dyplomów, które przychodzą pocztą po otrzymaniu 10 poziomu umiejętności. mianowicie, po uzyskaniu 10 poz. z gotowania, majsterkowania, logiki itp. itd. ZAWSZE przychodził dyplom pocztą, jednak po uzyskaniu 10 poz. z alchemii NIGDY nie dostałem jeszcze takiego dyplomu. Wie ktoś może dlaczego tak się dzieje? pozdrawiam |
Niebieskie parcele.
Witam serdecznie. Piszę ten temat, ponieważ chciałbym uzyskać od was odpowiedzi. Gdy zaczynam nową gre wszystko jest normalnie. Lecz po zapisaniu gry i jej wczytaniu zamiast tych "domów i parceli publicznych" mam niebieskie parcele i nie moge na nich nic zrobić. Bardzo bym prosił o pomoc.
Ss: http://img203.imageshack.us/img203/7...eenshot3yi.jpg |
Odp: Niebieskie parcele.
Cytat:
Wydaje mi się, że może za słaba karta graficzna. Spróbuj zmniejszyć parametry grafiki w ustawieniach gry. |
Odp: Niebieskie parcele.
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:26. |