TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

anie_1981 18.05.2011 09:05

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Mnie interesuje eliksir młodości, służący do cofania Sima do poprzedniej fazy wiekowej. Miodzio... Wskrzeszamy sobie staruszka, zmieniamy w nastolatka i wysyłamy do szkoły z internatem... Dziadziuś ma bardzo dobre stopnie w szkole!

malinka215 18.05.2011 09:07

@upupup no tak, ale jak ktoś zaczyna czytac post w którym ktoś opowiada o sobie np.co jadł na śniadanie :D to jak to go nie interesuje to nie musi czytac prawda?

//Watchman: twój tok myślenia mnie załamuje. Gdyby każdy tak robił forum zamieniłoby się w wielki śmietnik zbędnych informacji. Jeśli ktoś chce się pochwalić do jadł na śniadanie np. zapraszam do off-topu.

ciekawią mnie te randki jak to będzie dokładnie wyglądało, ale fajnie, że będzie można ogladac gwiazdy

Horsez 18.05.2011 12:53

oo będą gwiazdy, ?
świetnie, i takie tulenie na trawniku , ja też jestem ciekawa randek brakowało mi w podstawie takich zwykłych interakcji bo naprawdę mało było interakcji dla zakochanych itd.
moje podniecenie sięga z enitu i nie moge sie doczekać juz premierki

Chimcharo 18.05.2011 16:52

Cytat:

Napisał malinka215 (Post 1399423)
@upupup no tak, ale jak ktoś zaczyna czytac post w którym ktoś opowiada o sobie np.co jadł na śniadanie :D to jak to go nie interesuje to nie musi czytac prawda?

Tak się zastanawiam, po co pisać coś, czego nikt nie przeczyta? Szczerze wątpię w to, aby kogokolwiek zaciekawiło to, co ty, czy też ktoś inny je na śniadanie. Niestety, lecz masz zbyt wygórowane mniemanie o sobie, skoro twierdzisz, iż ludzi będą interesować błahostki z twojego życia prywatnego. Poza tym nie mam zamiaru się przyglądać każdemu postowi i stwierdzać, czy jest on warty przeczytania, czy nie, mam ciekawsze rzeczy do roboty.

A jeśli o chodzi o samą grę, to również nie mogę się doczekać eliksiru młodości, szczególnie dlatego, że gram teraz sobą, a raczej nie chcę się żegnać ze swoim Simem :) (gram na epickim, zaraz będzie umierał ;<)

Również czekam z niecierpliwością na przyjaciela ;3 Jestem ciekaw, jak będą wyglądały reakcje Simów na dziecko gadające same ze sobą :)

Ogólnie stwierdzam, że dodatek będzie o wiele ciekawszy, niż się wydawał po pierwszej zapowiedzi, jednak Zwierzaki są dla mnie priorytetem, kupię je choćby nie wiadomo jak beznadziejne były :)

Wednesday 18.05.2011 17:09

Jeszcze 13 dni jeśli dobrze liczę mnie tam bardzo ciekawi jak będzie wyglądać obrzucanie domów jajkami :) I te eliksiry, i schody, i łóżka, wszystko :D

Tav 18.05.2011 17:45

Jak wygląda kamera z perspektywy sima [FILM]

Tak wygląda kamera z perspektywy sima. Czy to przypadkiem nie jest TAB? Szkoda że jak zaczyna wchodzić po schodach to kończy się film :/

Chloé 18.05.2011 17:59

Dokładnie, zawsze można sobie ustawić tak kamerę aby akcja toczyła się na wysokości Sima, nieraz tak grałam. Watpię czy z kamerą będzie się dało chodzić po schodach, w końcu interakcje Sima z otoczeniem będą wyłączone na czas kręcenia, tak samo było przy robieniu zdjęć aparatem.

Ilona 18.05.2011 18:16

dojdzie nowy kod,który ułatwi kręcenie filmów http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60377

Levkoni 18.05.2011 18:42

To kręcenie filmów mnie akurat jakoś nie ciągnie, dla mnie to zbędny szczegół, wolałbym, żeby zamiast tego dali pływanie w wodzie na przykład :P A zamiast wyimaginowanego przyjaciela kosmitów rodem z dwójki, jak mi ich brakuje, przecież oni byli zaraz obok kryształku znakiem rozpoznawczym simów! :)

PS: Już przestańcie się publicznie kłócić z moderatorami. Basta! Ja z Iloną (Pozdro! ;) )załatwiliśmy to po męsku, za lokalem! :D

@Ilona-radze zapoznać się z regulaminem na nowo,ponieważ nastąpiły pewne małe zmiany i "nie chwal dnia przed zachodem słońca"

Lubie 18.05.2011 19:07

@up Po męsku. ?? ;]

A ja się zastanawiam nad tym, że jak nasze dziecko będzie miało tego przyjaciela, to jak nam dorośnie to zostaje, czy znika na zawsze.. ;<

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:43.