![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Mnie interesuje eliksir młodości, służący do cofania Sima do poprzedniej fazy wiekowej. Miodzio... Wskrzeszamy sobie staruszka, zmieniamy w nastolatka i wysyłamy do szkoły z internatem... Dziadziuś ma bardzo dobre stopnie w szkole!
|
@upupup no tak, ale jak ktoś zaczyna czytac post w którym ktoś opowiada o sobie np.co jadł na śniadanie :D to jak to go nie interesuje to nie musi czytac prawda?
//Watchman: twój tok myślenia mnie załamuje. Gdyby każdy tak robił forum zamieniłoby się w wielki śmietnik zbędnych informacji. Jeśli ktoś chce się pochwalić do jadł na śniadanie np. zapraszam do off-topu. ciekawią mnie te randki jak to będzie dokładnie wyglądało, ale fajnie, że będzie można ogladac gwiazdy |
oo będą gwiazdy, ?
świetnie, i takie tulenie na trawniku , ja też jestem ciekawa randek brakowało mi w podstawie takich zwykłych interakcji bo naprawdę mało było interakcji dla zakochanych itd. moje podniecenie sięga z enitu i nie moge sie doczekać juz premierki |
Cytat:
A jeśli o chodzi o samą grę, to również nie mogę się doczekać eliksiru młodości, szczególnie dlatego, że gram teraz sobą, a raczej nie chcę się żegnać ze swoim Simem :) (gram na epickim, zaraz będzie umierał ;<) Również czekam z niecierpliwością na przyjaciela ;3 Jestem ciekaw, jak będą wyglądały reakcje Simów na dziecko gadające same ze sobą :) Ogólnie stwierdzam, że dodatek będzie o wiele ciekawszy, niż się wydawał po pierwszej zapowiedzi, jednak Zwierzaki są dla mnie priorytetem, kupię je choćby nie wiadomo jak beznadziejne były :) |
Jeszcze 13 dni jeśli dobrze liczę
|
Jak wygląda kamera z perspektywy sima [FILM]
Tak wygląda kamera z perspektywy sima. Czy to przypadkiem nie jest TAB? Szkoda że jak zaczyna wchodzić po schodach to kończy się film :/ |
Dokładnie, zawsze można sobie ustawić tak kamerę aby akcja toczyła się na wysokości Sima, nieraz tak grałam. Watpię czy z kamerą będzie się dało chodzić po schodach, w końcu interakcje Sima z otoczeniem będą wyłączone na czas kręcenia, tak samo było przy robieniu zdjęć aparatem.
|
dojdzie nowy kod,który ułatwi kręcenie filmów http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60377
|
To kręcenie filmów mnie akurat jakoś nie ciągnie, dla mnie to zbędny szczegół, wolałbym, żeby zamiast tego dali pływanie w wodzie na przykład :P A zamiast wyimaginowanego przyjaciela kosmitów rodem z dwójki, jak mi ich brakuje, przecież oni byli zaraz obok kryształku znakiem rozpoznawczym simów! :)
PS: Już przestańcie się publicznie kłócić z moderatorami. Basta! Ja z Iloną (Pozdro! ;) )załatwiliśmy to po męsku, za lokalem! :D @Ilona-radze zapoznać się z regulaminem na nowo,ponieważ nastąpiły pewne małe zmiany i "nie chwal dnia przed zachodem słońca" |
@up Po męsku. ?? ;]
A ja się zastanawiam nad tym, że jak nasze dziecko będzie miało tego przyjaciela, to jak nam dorośnie to zostaje, czy znika na zawsze.. ;< |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:43. |