![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Ja rozumiem ale często te artworki coś przedstawiają z rogrywki ;)
|
Fajnie... Będę straszył małe dzieci.. ;d Heh
|
Wyobraziłem sobię jak ktoś tak straszy wężem i ten wąz zbliża się coraz bardziej do głowy i gryzie ucho ;) ale to by fajnie wyglądało i te miny simów- bezcenne ;) Ale bardzo bymm chciał aby do węzów były ciekawe interakcje ;)
|
Węże, ptaki i te żółwie, to one CHYBA będą jak lokaj, ten od gazet, pokojówka itp. czyli nie możemy nimi sterować..
|
Lubie,
to chyba oczywiste, że przedmiotów kolekcjonerskich nie można kontrolować? |
Nie wyobrażam sobie sterowania wszystkimi małymi zwierzętami jakie miałabym w domu. Z tą edycją limitowaną zrobili bezsensowne zamieszanie. Skoro kosztują tyle samo, to jaka jest różnica (sorry nie czytałam wszystkiego, a długo mnie nie było)? Nudzi im się, czy jak?
|
Małych zwierząt raczej nie da się kontrolować i według mnie tak jest dobrze. Mi wystarczy, żeby były i żeby dali dla nich jakieś ciekawe interakcje, a nie tylko "oglądaj", jak w przypadku owadów + ewentualnie "nakarm" i "posprzątaj". Gdyby było jak w dwójce, to by było fajnie.
W limitowanej dodadzą tylko sklep z gadżetami dla zwierząt, nawet nie ze zwierzętami. Najważniejsza będzie specjalna kasa, w której da się te akcesoria dla zwierząt nabyć. Mnie limitowana edycja nie kręci, akcesoria dla zwierząt niekoniecznie muszą zostać kupione akurat w tym sklepie, bo podobno mają być też inne metody na zdobycie ich. Kupię zatem zwykłą edycję, jak zwykle. Poza tym, żeby zdobyć np. gryzak dla pasa, być może wystarczy wpisać hasło "BuyDebug on", na 200% przynajmniej część rzeczy z dodatku się tam znajdzie. Oczywiście nie kasa z edycji limitowanej ani inne obiekty ze sklepu. |
Fajne były te kody z 2, ktoś to jeszcze pamięta ? ;) Jak zwierzak miał awans, to trzeba było zdobyć taki kod żeby np mieć niebieską sierść, albo nową obrożę :) A tak wogóle to nie podobały mi się kariery dla zwierząt. Takie nierealistyczne.
|
Będzie, możliwość wyłączenia opcji sterowania zwierzakami ?
|
@up jeszcze nie wiadomo ;( , ale raczej powinna być taka możliwośc ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:13. |