![]() |
Odp: Forumowa Mafia
Wiedziałem, że motyka i Restless byli w mafii. Ale gra była super i czekam na drugą edycję !
|
@ Morgana: Zmienił typ do sprawdzenia :P.
|
WIEDZIALEM, ZE RESTLESS BYLA W MAFI. <33 Tak szczerze, nie chcialem na nia sprowadzac glosow , bo byla moja sojuszniczka. Tochyba dlatego tye zylem. >DD
Ok, nie spodziewalem sie, ze Fallen maczala w smierciach paluszki. motyka... ah. Morgana jeszcze jako tako z charionette. ALE O RESTLESS WIEDZIALEM. XD Ok, dziekuje za wspaniala gre. Dziekuje Libby, dziekuje mafio i dzieki mnieszkancy. :) Mam nadzieje libby, ze za niedlogi okres czasu ponowisz zabawe. :3333 I RASTLESS, jak moglas mnie klamac wzywe oczy... KOCHALISMY SIE. ;_; |
Kompletnie się nie spodziewałem takiego składu mafii! :O Szczególny szacun dla Morgany i Fallen - ani razu Was nie podejrzewałem! No i od siebie chciałbym podziękować Libby za zorganizowanie zabawy, było super! :3 (I mam nadzieję, że w przyszłości będzie kolejna edycja)
A tak w ogóle to mógłbym się dowiedzieć czemu Mafia mnie zabiła? :D (w sumie to nie głosowałem na żadne z Was) |
Cytat:
hmm, chyba jednak dobrze sie wczulam, skoro tak niewiele osob mnie podejrzewalo :O :D jszcze raz dzieki za zabawe i za to, ze nie wylecialam w glosowaniach xd |
Cytat:
eeejj, nie daliście mi porozmawiać z Qwertem ;((( a miało być tak romantycznie 33333 a tak w ogóle to się dziwie, ze tak długo przezyłam :P bałam się na początku, ze zgine jako pierwsza :P |
nie zywi moga juz pisac? :D wiec tak, wiele sie tu zgadzs, morgana wiedzialem ze jest w msffi juz po eleminacj rudej ;) potem mialem podejrenia co do szarionette, ale siedzialem cicho. Jak zaczalem o tym pisac to mnie kropneli. Falle podobnie podejrzewalem. Motyka i rrstless lekkie zaskoczenie. Nawet zgadlem ze kubuss jest pradawnym! Noe jestem taki zly B)
|
Maqryll, po pierwsze to mieliśmy z Cb niezły ubaw, po drugie, to chyba przyciągnęłoby na nią podejrzenia, nie?
Lubiś, Słonće nadal Cie kocham i dlatego Cie nie zamordowałam <333 |
Cytat:
|
Szkoda, że to już koniec, ale trzeba przyznać: świetna zabawa :D fajnie było kombinować kto mógłby być w mafii znając jej skład B) Ogólnie myślałam, że jak okaże się, że chrupek nie był w mafii zabierzecie się za mnie xD Było blisko.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:24. |