![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Co za emocje... Lepsze niż w poprzedniej edycji :D.
Dziś sprzątnęliście Słodkiego Pana Ciastka. Był niewinny. W grze nadal 6 mafiosów. Zielona Herbata musiała zrezygnować z gry. Wyniki głosowania. 1. Diana - Björk 2. Björk - Cheyenne 3. Kędziorek – Słodki Pan Ciastek 4. Fallen - Diana 5. Lubie – Słodki Pan Ciastek 6. kjalvor - kjalvor 7. Apocalypsa – Słodki Pan Ciastek 8. Ladrón - Diana 9. Restless - Restless 11. Yuki – Everlasting. 12. redmoon - Słodki Pan Ciastek 13. Everlasting. - Alexandra 14. Mroczny Pan Skromności – Słodki Pan Ciastek 15. Muffindance - Yuki 16. Meryam - Björk 17. Flo - Diana 18. Privilege - Yuki 19. Anizali - Diana 20. Alexandra – Słodki Pan Ciastek 21. Cheeba - Yuki 22. Cheyenne - Diana 23. Emallie - Emallie 24. Fromyesterday - fromyesterday 25. Gingers - Apocalypsa 26. Juhas - 27. KarolinaJ - KarolinaJ 28. Qwerty – Everlasting. 29. Valerie - Valerie 30. Volturia – Słodki Pan Ciastek |
UPS.... :l
|
chwilka... ciekawe czemu Gingers zagłosował na Apocalypsę... podejrzane
|
Łądnie - akurat 6 osób zabiło Ciasteczko!!! Przypadek? Żegnaj Panie Ciastku. Odpoczywaj w pokoju. Przykro mi.
|
haha, pewnie dzisiaj z rąk mafii zginie Everlasting (Everplastik), zgadnijcie dlaczego. XD
|
Pisałem że ją podejrzewam więc zagłosowałem wg własnego zdania
|
No nie trafiliśmy. Znów......
|
@Bjork właśnie, że nie 6, tylko 7
|
Cytat:
|
Ladron, przecież gin pisał , że Ona ją podejrzewa , bo ta wiadomość, którą dostaliśmy wczoraj od mafii zajeżdża mu Apo. i prawie nikt go ie słuchał ... Ja sądzę tak samo jak on, że ona ma coś z tym wspólnego.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:57. |