![]() |
Brak możliwości odinstalowania Pokoleń.
Haihai. :)
A więc mam malutki problem...parę miesięcy temu kupiłam nowego laptopa; całe oprogramowanie jest po Angielsku. Zainstalowałam TS3. Dopóki nie pobrałam Origina, gra nie chciała się uruchomić. Po instalacji Pokoleń, aczkolwiek, ten dodatek nie działa poprawnie. Jakby zniknął. Próbowałam odinstalować, ale to nic nie daje - po prostu tkwi na dysku. Co mam zrobić? :/ |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mam pytanie i nie wiem do jakiego działu to dać.Otóż potrzebuję mod na to,żeby simka miała większy brzuch w ciąży.Jest taki mod??Musi być kompatybilny z wersją 1.50.56
|
@nexior:
Maszj akies mody albo dodatki z internetu? |
Cytat:
|
ta odpowiedz nie byla do ciebie, ale poszukaj na modthesims.info, szczerze mowiac to watpie by byl taki mod.
|
Przeciwnik szachowy nie chce się pojawić
Witam ja mam tapie pytanie jestem nowy tutaj w sumie czy ktos miał następujący problem gdy chciał zaprosić przeciwnika następnej rangi szachowej i ten się nie pojawiał ??
|
Mam taki problem: nie pojawiają mi się efekty z kul, tych cudeniek,które robią bąbelki itp, woda w korycie z jabkami (na festiwal jesienny),skrzydełka wróżek....Co może to powodowa? Zainstalowałam ostatnio NRaas_Overwatch. Czy to może być jego wina?
|
pobierz jego najnowsza wersje 92 , ponieważ poprzednia nie była kompatybilna z gra
|
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
A miał ktos taki problem ze gdy dzwonił do przeciwnika szachowego on sie nie pojawiał ??
Ted - przeniosłam pytanie do działu The Sims 3, bo jak ktoś zauważył chyba tutaj powinno się znaleźć :) |
Problem w tym,że mam tą najnowszą. A może problem wynika z czegoś innego?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:46. |