![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
W menu budowania (nie będę wrzucać zdjęcia, jest ich wystarczająco w tym temacie) jest tajemnicza ikonka w prawym dolnym rogu wyboru działu. Najbardziej mi przypomina piwnice, ale kto wie :P
Co do basenów, w wyborze działów nie zauważyłam nic co przypomina wodę, a przy budynku "idealnym na wesela" jest wstawione oczko wodne, skądś musiało się wziąć, może baseny będą w tym samym miejscu. |
kavoweciastko, myślę, że wraz z każdym pokoleniem po prostu gra odsłaniałaby nowe elementy: nowsze modele samochodów, tablety, ubrania, które przy grze powiedzmy: dwoma pierwszymi pokoleniami byłyby niedostępne. Otoczenie Simów też zmieniałoby się bardzo stopniowo i zależnie od wyborów gracza. Byłabym za tym, żeby tę opcję można również wyłączyć podobnie jak wyłączało się postęp historii w trójce i wtedy od początku miałoby się dostęp do wszystkich elementów: nowych samochodów, ciuchów, telefonów komórkowych itp. Skoro trójka wprowadziła postęp historii, to czemu by nie pójść dalej. :)
|
Naprawdę się boję o te baseny...
Cytat:
Matko, to się w głowie nie mieści, za co można jeszcze zgarnąć kasę :(( Baseny to dla mnie NIEODZOWNY element gry w simsy, dlatego to tak przeżywam. |
OMG braku basenów też nie przeżyję! Naprawdę...
|
nie no pls, baseny muszą być ;p
ogólnie to czwórka podoba mi się jeszcze bardziej niz na początku, wszystko jest piękne. a te domy i otoczenie to marzenie. ^ nie wiem na co jeszcze mogłabym narzekać. chyba tylko na tekstury włosów, inne rzeczy mi nie przeszkadzają. :D chociaż jeśli będzie duży wybór hairsów to tekstury tez nie beda tak wadzic. i tak nie lubie zbyt realistycznych tekstur, bo to brzydko wygląda :< |
Ja jakoś przeżyję. Owszem, może i nie wyobrażam sobie budowania rezydencji dla bogatych simów bez basenu, ale jeśli wynagrodzą to jakimś basenem w mieście to ok. ;)
|
Hmm, ja zazwyczaj nie buduję basenów, no chyba, że w kurortach, ale zgadzam się w tym, że powinny być w podstawie, bo zawsze one w podstawie były.
A wygląd domów też mnie nie przekonuje. Ogólnie grafika TS4 kojarzy mi się z filmami pixara. Poza tym wokół tych domów jest dziwna poświata. A dziwnej poświacie mówię stanowcze nie. |
^ Zgadzam się w 100%.
No i przyjmując, że basenów już nie będzie, podobnie piwnic... Pytanie moje: dlaczego? Czyżby EA chciało sobie z tego zrobić oddzielny dodatek? "Baseny i piwnice"? Z opisem typu "uszkodź rurę, zalej wodą piwnicę i wpuść simów, by się pluskali"? :huh: W ogóle, jeśli kierowane do dzieci TS4 będzie takim samym spamem dodatków jak TS3 - jezu, skąd te dzieci wezmą na to wszystko pieniądze? :D Ja nie wiem, czasy się zmieniły czy co? Ja grę dostawałem wyłącznie na urodziny i Boże Narodzenie, a w każde inne dni masz bachorze złotówkę i kup sobie chipsy. |
Teraz za złotówkę rzadko kiedy chipsy kupisz :D
Ale żeby basenu nie było to chyba jakiś żart. Może chociaż w stawie będą mogli się kąpać, choć w sumie.. To obok schodów na tym interfejsie wygląda jak fontanna, może tam będzie basen? |
Cytat:
No wiadomo, na simsy nie będzie musiała oszczędzać :cool2: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:37. |