TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Laselight 08.08.2013 19:26

Odp: Forumowa Mafia

składu mafii nigdy bym nie przewidziała :o

Luflee 08.08.2013 19:28

Było naprawdę fajnie, gratuluję Libby że chciało jej się to zorganizować, wszystko tłumaczyć.

Dzięki za świetną zabawę :)

Rainbow 08.08.2013 19:28

jeszcze tylko jeden minus - fabuła wymyślona przez Libby strasznie zawiła (przynajmniej dla mnie) i przez to mi się wszystko mieszało trochę :p
poza tym ludzie za bardzo wczuliście się w fabułę, zamiast w grę i jak się przychodziło po godzinie to zamiast 5 stron spekulacji na temat tego kto jest w mafii, było 10 stron jak Amber idzie z herbatą do kajuty by położyć się obok Ridża i czekać na śmierć :P wtedy ciężko szukało się podejrzeń i podejrzanych między tą hmm... telenowelą :D

@ Libby: A ile razy kazałam zmniejszyć wagę fabuły? Ale im się to podobało...
Fabuła miała być tylko dodatkiem, dzięki któremu mogłabym Was fajnie uśmiercać :D

Cytryśnia 08.08.2013 19:30

Cytat:

fabuła wymyślona przez Libby strasznie zawiła
oj tak :/
ale nie gadaj! Telenowela była fajna! :D no mozę przez to przegraliśmy... ale fajnie się czytało takiego tasiemca xd

Alcioo :33 08.08.2013 19:32

Ubaw?
To dobrze, to była moja metoda przetrwania xD

motyka 08.08.2013 19:33

aaaaa kędziorek nie była Cattanim? ludzie, pomyliliśmy się, ale mogła nie trafiać tak celnie :D ale nawet nie wiecie, jak ciężko było wymyślać te wszystkie kłamstewka, tym bardziej dziwiłem się, że tak łatwo dawaliście się wodzić za nos, nasz plan zrealizowany chyba w 100% ze wszystkimi szczegółami :)

gra była super, dziękujemy Libby za superzabawę i za zaangażowanie!

Malfurion 08.08.2013 19:33

szkoda ze mnie zabili bo bym was przekonal na te 3 typy :p up, nie gadaj bo ja zgaadlem ze to kubuss :D

Morgana 08.08.2013 19:35

Cytat:

Napisał Don (Post 1744485)
szkoda ze mnie zabili bo bym was przekonal na te 3 typy :p

szkoda ze na nie nie glosowales tylko od razu.
dobra, juz si enie dozywam, bo nawet nie warto.

mam nadzieje ze jednak nastepna edycja sie przyszykuje, za jakis czas, mimo tych kilku lekkich 'spiec' ;)

Kędziorek 08.08.2013 19:49

Szczerze, to zaczęłam wątpić w swoje typy, bo praktycznie nikt na nich nie głosował, więc cieszę się, że jednak miałam nosa :D Ach, ta kobieca intuicja :rolleyes:
Ale często warto zagłosować na kogoś, kogo w życiu nigdy by się nie podejrzewało, w końcu o to chodziło, żeby uśpić naszą czujność :)
Charionette, ciebie też podejrzewałam, ale po wpadce z Kennym już nawet nie było okazji zagłosować ;/
Ale ja jako Cattani? Dzięki za komplement :D
Szkoda, że nie miałam okazji więcej tu popisać, może bym się z kimś zintegrowała, ale niespodziewany ograniczony dostęp do komputera zrobił swoje :((
Ja też liczę na kolejną edycję, w końcu teraz, kiedy wiemy czym to się je, powinno nam pójść o niebo lepiej ;)
Libby, ostrzegam, że będę ci suszyć głowę do upadłego :D

Naprawdę świetna gra, dzięki za świetną zabawę! :D

Mroczny Pan Skromności 08.08.2013 19:52

Motyka, jedyny z moich typów, do którego nie udało mi się innych przekonać i który byłby trafiony :P
Nyśka, zdradziłaś mnie Co do reszty, każdego przez pewien czas podejrzewałem, ale najbardziej Morganę, aż się dziwię, że nikt się za nią nie zabrał.

Moje przemyślenia po tej grze - za dużo fabuły, za mało myślenia. Sam początkowo się w tym wszystkim nie orientowałem, więc robiłem to co inni i tak naprawdę dopiero po wyeliminowaniu Kubussa trochę się otrząsnąłem. Małe wytłumaczenie mojego zachowania: zbytnio wziąłem sobie do serca słowa Libby, że tylko mafiosi grają w prawdziwą mafię i zacząłem nagonkę na tych, którzy wydawali mi się dobrymi graczami :P Nadinterpretacja, która kosztowała mnie i wielu niewinnych życie xD
Później próbowałem to rozpaczliwie naprawić, ale było o wiele za późno, no i byłem w tych działaniach osamotniony, bo reszta nadal chciała grać w spotkania w stołówce xD

Chciałbym, aby kolejna edycja była pozbawiona fabuły, albo chociaż, żeby była ona tylko nic nie znaczącym dodatkiem. Najlepiej, by wcale jej nie było, bo to tylko rozprasza wszystkich i mafia może sobie robić co chce, kompletnie bezkarnie :P

Jeszcze raz wielkie dzięki za wspólną grę i Libby za jej organizację :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:08.