![]() |
Odp: Forumowa Mafia
składu mafii nigdy bym nie przewidziała :o
|
Było naprawdę fajnie, gratuluję Libby że chciało jej się to zorganizować, wszystko tłumaczyć.
Dzięki za świetną zabawę :) |
jeszcze tylko jeden minus - fabuła wymyślona przez Libby strasznie zawiła (przynajmniej dla mnie) i przez to mi się wszystko mieszało trochę :p
poza tym ludzie za bardzo wczuliście się w fabułę, zamiast w grę i jak się przychodziło po godzinie to zamiast 5 stron spekulacji na temat tego kto jest w mafii, było 10 stron jak Amber idzie z herbatą do kajuty by położyć się obok Ridża i czekać na śmierć :P wtedy ciężko szukało się podejrzeń i podejrzanych między tą hmm... telenowelą :D @ Libby: A ile razy kazałam zmniejszyć wagę fabuły? Ale im się to podobało... Fabuła miała być tylko dodatkiem, dzięki któremu mogłabym Was fajnie uśmiercać :D |
Cytat:
ale nie gadaj! Telenowela była fajna! :D no mozę przez to przegraliśmy... ale fajnie się czytało takiego tasiemca xd |
Ubaw?
To dobrze, to była moja metoda przetrwania xD |
aaaaa kędziorek nie była Cattanim? ludzie, pomyliliśmy się, ale mogła nie trafiać tak celnie :D ale nawet nie wiecie, jak ciężko było wymyślać te wszystkie kłamstewka, tym bardziej dziwiłem się, że tak łatwo dawaliście się wodzić za nos, nasz plan zrealizowany chyba w 100% ze wszystkimi szczegółami :)
gra była super, dziękujemy Libby za superzabawę i za zaangażowanie! |
szkoda ze mnie zabili bo bym was przekonal na te 3 typy :p up, nie gadaj bo ja zgaadlem ze to kubuss :D
|
Cytat:
dobra, juz si enie dozywam, bo nawet nie warto. mam nadzieje ze jednak nastepna edycja sie przyszykuje, za jakis czas, mimo tych kilku lekkich 'spiec' ;) |
Szczerze, to zaczęłam wątpić w swoje typy, bo praktycznie nikt na nich nie głosował, więc cieszę się, że jednak miałam nosa :D Ach, ta kobieca intuicja :rolleyes:
Ale często warto zagłosować na kogoś, kogo w życiu nigdy by się nie podejrzewało, w końcu o to chodziło, żeby uśpić naszą czujność :) Charionette, ciebie też podejrzewałam, ale po wpadce z Kennym już nawet nie było okazji zagłosować ;/ Ale ja jako Cattani? Dzięki za komplement :D Szkoda, że nie miałam okazji więcej tu popisać, może bym się z kimś zintegrowała, ale niespodziewany ograniczony dostęp do komputera zrobił swoje :(( Ja też liczę na kolejną edycję, w końcu teraz, kiedy wiemy czym to się je, powinno nam pójść o niebo lepiej ;) Libby, ostrzegam, że będę ci suszyć głowę do upadłego :D Naprawdę świetna gra, dzięki za świetną zabawę! :D |
Motyka, jedyny z moich typów, do którego nie udało mi się innych przekonać i który byłby trafiony :P
Nyśka, zdradziłaś mnie 3 Tutaj muszę przyznać, byłaś ostatnią osobą, którą podejrzewałem, jesteś świetną aktorką :D Co do reszty, każdego przez pewien czas podejrzewałem, ale najbardziej Morganę, aż się dziwię, że nikt się za nią nie zabrał. Moje przemyślenia po tej grze - za dużo fabuły, za mało myślenia. Sam początkowo się w tym wszystkim nie orientowałem, więc robiłem to co inni i tak naprawdę dopiero po wyeliminowaniu Kubussa trochę się otrząsnąłem. Małe wytłumaczenie mojego zachowania: zbytnio wziąłem sobie do serca słowa Libby, że tylko mafiosi grają w prawdziwą mafię i zacząłem nagonkę na tych, którzy wydawali mi się dobrymi graczami :P Nadinterpretacja, która kosztowała mnie i wielu niewinnych życie xD Później próbowałem to rozpaczliwie naprawić, ale było o wiele za późno, no i byłem w tych działaniach osamotniony, bo reszta nadal chciała grać w spotkania w stołówce xD Chciałbym, aby kolejna edycja była pozbawiona fabuły, albo chociaż, żeby była ona tylko nic nie znaczącym dodatkiem. Najlepiej, by wcale jej nie było, bo to tylko rozprasza wszystkich i mafia może sobie robić co chce, kompletnie bezkarnie :P Jeszcze raz wielkie dzięki za wspólną grę i Libby za jej organizację :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:08. |