![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Jasna sprawa:) a mam jeszcze jedno pytanie jak zaliczyć to osiągnięcie z logiki Nadzwyczajny Nauczyciel :)
|
Mam problem i pytanie. Otoz gdy moja Simka idzie sie kąpać,zamiast być goĺa ma na sobie jakąs sukienke (nie ma cechy szalona). Ogolnie to chyba jakis błąd bo Simy na miescie tez chodzą dziwnie poubierane- panowie mają damskie buty,bluzki lub konskie zady i wyglądają jak centaury a dzieci czasem wyglądają jak poory przez odziez nie z ich grupy wiekowej. Pewnie nie tylko ja miałam z tym problem i domyslam sie ze to wina jakiegos dodatku,ale jak przeglądałam to nic takiego nie znalazłam. Da sie usunąc jakos te błędne ubrania?
|
wylacz zawartosc zmodyfikowana i zobacz czy problem nadal istnieje.
|
Ale jak wyłącze to zaden produkt nie bd mi sie wyswietlał
|
Marl.89 polecam ci ten poradnik :
http://anulaa89.blogspot.com/2012/04...kiedy-juz.html Rozwiązał on moje odwieczne problemy z błędnymi ubraniami. |
Muszę sformatować dysk, będę musiała przeinstalować grę, a nie chciałabym utracić całego postępu. Czy muszę zachować sobie jakieś pliki/foldery oprócz saves?
|
Cytat:
|
To a przy okazji zadam takie pytanie: gdzie znajduje się skrzynia rodzin ze schowka? Zawsze zapobiegawczo kopiuję cały folder z Moich dokumentów, więc nie ma opcji, że cos pominęłam, za to po reinstalce nie miałam wcześneij stworzonych simów ze skrzyni... kilkoro udało mi sie odratować, bo miałam akurat savy z miastami, tylko że ja czesto robię ciękawe, kolorowe rodziny tylko dla urozmaicenia otoczenia i zawsze na początku gry wszystkich wprowadzam, czasem też zapisuję jakieś aktualne rodzinki do skrzyni, żeby w nowej okolicy nie były takie wyzerowanie. Gdzie one mogą się zapisywać?
|
Simów zapisanych w CASie znajdziesz w folderze SavedSim, natomiast simy i rodziny zapisane w edycji miasta chyba się nie zapisują na stałe na twardym dysku..
|
ja jeszcze tylko dodam ze wszystkie zapisane domy, domy z rodzinami sa w bibliotece - library
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:25. |