TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Aperlaxive 08.08.2013 19:53

Odp: Forumowa Mafia

Qwerty zabiliśmy Ciebie, ponieważ chcieliśmy dodać trochę dramatyzmu do naszewj gry :D

Morgana, oj tam nie było zbyt wielu spięć, a następna edycja musi być!

Fabuła była fajna! Mialam okazję się trochę pobawić :redface:

Morgana 08.08.2013 19:58

fabula tez byla dobra, no! ja nie mialam sie coprawda tak z kim 'bawic', ale mimo to, podobala mi sie ;) na poczatku to ona byla na pierwszym planie, zamiast spekulacji. dopiero po wywaleniu wiekszej ilosci userow, kiedy zaczelo sie przezedzac to cos tam ruszylo :D :P

Charionette 08.08.2013 20:05

Ale i tak niewiele ;D nie czytalismy swoich postow, w ktorych nie raz padaly trafne okreslenia, bo bylo ich zbyt duzo ;) ale brawo dla Libby, swietny pomysl.

Lubie 08.08.2013 20:07

Cytat:

Napisał Morgana (Post 1744486)
mam nadzieje ze jednak nastepna edycja sie przyszykuje, za jakis czas, mimo tych kilku lekkich 'spiec' ;)

Oj ty nie wiesz, jak mi Libby grozila na PM'ach za biosoczki. XD
A tak na serio, niezla furrore zrobily moje napoje. Moze kiedys takie wyprodukuje. >D

Cytat:

Napisał Charionette (Post 1744541)
Ale i tak niewiele ;D nie czytalismy swoich postow, w ktorych nie raz padaly trafne okreslenia, bo bylo ich zbyt duzo ;) ale brawo dla Libby, swietny pomysl.

Uwiez, ze na poczatku nie bylo mnie jednego dnia, potem caaala noc (jakies 3 godziny) nadrabialem 40 stron fabuly, <3333

@ Libby: oj tam, od razu groziła :P

@Lubie: no a co to bylo "jak nie skonczysz z biosoczkami, banik na tydzien" urazilas mnie :c

redmoon 08.08.2013 20:11

Też sądzę, że powinniśmy skończyć z fabułą. Jeszcze raz dziękuję za grę i za super zabawę.

@Lubie - za kilka lat mają sprzedawać kotlety z probówki, twój biosoczek będzie idealnym dodatkiem XD

Lubie 08.08.2013 20:14

Awedlog mnie fabula byla baaardzo fajna. Mi tylko nie podobalo sie futurystyczne klimaty. :C Wolalbym jakies male miasteczko, czy cos. :c

Kędziorek 08.08.2013 20:16

Fabuła nie była zła do czasu, aż zaczęła zaćmiewać prawdziwy cel tej gry. Do pierwszego głosowania takie gadanie jeszcze by uszło, ale później było tego zdecydowanie za wiele. Nie trzeba jej całkowicie usuwać, wystarczy dawkować w o wiele mniejszych ilościach :)

Morgana 08.08.2013 20:17

libby, grozilas lubiemu banem za biosoczki? no nie spodziewalam sie tego po tobie :( :D :P

restless, uznajmy ze to byly po prostu... niezgodnosci organizacyjne :p

Libby 08.08.2013 20:18

Bo fabuła miała być tylko do pierwszego głosowania. Potem tylko jakieś wstawki :P Nie groziłam mu banem! :D

Lubie 08.08.2013 20:18

Cytat:

Napisał Morgana (Post 1744555)
libby, grozilas lubiemu banem za biosoczki? no nie spodziewalam sie tego po tobie :( :D :P

Nie no, ja sie tylko tak smieje z Libby. XDD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:13.