![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mam problem konkretnie chodzi o :
Moja klacz dzisiaj urodziła źrebię i chciałam zapisać grę ale strasznie dłuuuuuugo mi się wczytuje i co mogę w tej sytuacji zrobić? proszę o pomoc :) |
Cytat:
|
Ok ale jak zapisać przez tego menadżera zadań? XD
|
Cytat:
|
Gram teraz w simsy, lecz pojawił się irytujący błąd. Mojemu simowi cały czas dzwoni smartfon (TS3 SŻ) i nie mogę go wyłączyć. Nie ma opcji "Zignoruj telefon", resetsim nie działa, próbowałam. Mogłabym go w zasadzie wyciszyć, ale cały czas będą "latać" nad simem nutki. W tym samym dniu stał się dorosłym simem, nie wiem czy to może mieć coś wspólnego. Aa.. I ponownie uruchamiałam grę w nadziei, że to coś pomoże. Macie jakieś pomysły jak to rozwiązać lub też Wam się coś takiego zdarzyło?
Edit: Po wyciszeniu dzwonków telefon nadal dzwoni. Już nie potrzebuję pomocy. Poradziłam sobie :D Po prostu jak dzwonił kolejny telefon to kliknęłam "Zignoruj" i jest wszystko po staremu. Spadł mi kamień z serca, bo już myślałam, że tak zostanie. Takie błędy często mi wyskakują jak gra jest włączona dwa dni z rzędu (nie schodzi z paska zadań), jak niekiedy usypiam komputer :) |
kedziorek92 próbowałam tego 2 czy 3 razy i dalej nic spróbuję troszkę dłużej zagrać może poskutkuje jeśli nie to się odezwę ;p
|
Hej mam mały problem z usuwaniem sie rodzin, ( btw .oryginalna gra)
otóz nie moge zapisac dwoch rodzin w jednym miescie np. ostanio gralam jakas rodziną w SV i mi sie znudzila wiec stworzylam nowa tez w SV, po utworzeniu nowej rodziny chcialm ja wprowadzic i okazalo sie ze nie ma mojej starej rodziny, a w miejscu gdzie mieli dom stoi pusta parcela Przy włączaniu gry w menu nie ma również wyboru starej rodziny tylko nowej, i tak za kazdym razem kiedy tworze nowa rodzinę. |
Arwena, jeśli stworzyłaś grę w innym zapisie, czyli zaczynając nową grę od menu głównego to twojej starej rodziny tam nie będzie. Aby były one w jednym mieście musisz nową rodzinę stworzyć i wprowadzić w edycji miasta.
|
ojej, straszny głupol ze mnie, dzięki wielkie
|
mam pytanko ma ktos hp 650 i na nim the sims 3
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:20. |