TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Juhas 05.07.2011 18:04

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

W kwesti wystaw. Ja chętnie bym w takich uczęszczał :)
Według mej wizji to by wyglądało tak. Byłaby parcela psi park (a ma być) tam by stał taki wybieg. W dniu wystawy nasz i inne pupile by tam się udawały.
Na miejscu pan w smokingu by oglądał zwierzę patrzył na wykonane sztuczki, u psów by oceniał też szukanie cennych skarbów. To by były warunki uczesnictwa w konkursie. Nagrody takie jak wg. pomysłów przedmówców plus magiczny gnom psa/kota/konia championa :)
Plus ustawiało by się poziom trudności konkursu (im wyższy tym cenniejsze nagrody ;))

TheSims3Fan 06.07.2011 07:14

Cytat:

Napisał Einarr (Post 1413512)
Te wystawy mogły by odbywac się w parku głównym lub na jakieś parceli z trawą i taką
wystawe mogliby oglądać simowie z miasta i byłby tam stół sędziowski i jurorzy oceniali by pupile ;)

Mogliby to dac chociarz w limitowanej czy tam kolekcjonerskiej :D

zelkam 06.07.2011 08:04

@up: Edycja kolekcjonerska to nie jest zmieniona gra tylko pakiet gra + jakieśtam drobne rzeczy (np. pendrive był). A limitowana edycja to po prostu zamówienie przedpremierowe ;) A każdy powiiem mieć taką samą grę niezależnie kiedy ją kupił.

Ejak 06.07.2011 12:38

Co do wystawy, to jeszcze by było, tak, jak w PZ brak ludzi i tylko ja stoję z psem i i jedna osoba co ocenia :/ Taka czarna wizja.

anjanka 07.07.2011 06:46

Wilkołaki w grze The Sims 3: Zwierzaki?

Zwierzaki icon
Jak donoszą koledzy z rosyjskiego serwisu Sims.Mixei.ru, Graham Nardone, jeden z producentów w firmie Electronic Arts, poinformował na swoim Twitterze, że dodatek Zwierzaki wprowadzi do gry The Sims 3 jakieś nierealne stworzenie, na razie jednak do końca nie wiadomo, jakie...

LeeAnn Johnston: Czy zwierzęcy dodatek wprowadzi do gry wilkołaki?

SimGuruGraham: Zwierzaki wprowadzą do gry całkiem nowe stworzenie specjalne. Niebawem zobaczysz, co to za stworzenie - na razie nie możemy powiedzieć nic więcej!

Jak myślicie, co to może być za stworzenie? Wilkołak, czy może coś zupełnie innego?

źródło Wirtualne simy

Karel13 07.07.2011 07:13

Skoro powiedzieli, że coś innego niż wilkołak, to raczej wilkołak to nie będzie :).

hellraiser 07.07.2011 08:18

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1414315)
Skoro powiedzieli, że coś innego niż wilkołak, to raczej wilkołak to nie będzie :).

Nie było powiedziane, że to coś innego niż wilkołak. Ja to odebrałem jako 'odbicie piłki', czyli dowiesz się potem, nic więcej nie powiemy, można różnie to interpretować. Osobiście bardzo czekam na wilkołaki w Trójce, to były moje ulubione stwory w TS2. Tylko chciałbym aby gra ich masowo nie generowała, a byłoby super. ;)

Karel13 07.07.2011 08:26

SimGuruGraham: Zwierzaki wprowadzą do gry całkiem nowe stworzenie specjalne.

Czyli raczej nie wilkołak...

hellraiser 07.07.2011 08:34

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1414338)
SimGuruGraham: Zwierzaki wprowadzą do gry całkiem nowe stworzenie specjalne.

Przy PZ też tak mówili, że wprowadzą "nowe stworzenie specjalne", czy coś w ten deseń, i wprowadzili wampiry, co było wiadome praktycznie od początku. W przypadku Zwierzaków jest podobnie. Co człowiek, to inna interpretacja, ja mam nadzieję że wprowadzą wilkołaki. No bo co innego pasowałoby do tematyki zwierząt? Psokoty? Nie, to nie dla mnie...

Karel13 07.07.2011 08:35

Zębowa wróżka ;P.

Nie wiem co by mogli wprowadzić... Centaura? Też pasuje, a tym bardziej, że tym razem mamy konie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:29.