![]() |
Odp: Forumowa Mafia
a właśnie, ze istnieją :*
|
A chcecie bana :P? Kto oglądał SGA, ten wie .:P
|
WIEM SWOJE, BIOSOCZKI ISTNIEJA. :c
|
Cytat:
wiem bo tez mnie poczestowali... |
@Lubie - jak już otworzysz fabrykę to zamawiam dożywotni zapas biosoczków
I na koniec Czajnis Mafja : (-_(-_(-_(-_(-_(-_-)_-)_-)_-)_-)_-) chineese mafia is observing you |
Ej no wiecie co, tak fajnie się między mną i roią układało, a tu taki numer nam wywinęliście :D (ale roia, pamiętaj o mnie jakby się następna edycja kiedyś zdarzyła, okej? :P) No, ale w sumie to dramatyzm się Wam udał :D
A tak a propos biosoczków to to były podobno soczki z brukselki. Właściwie to już teraz można takie wyprodukować. NA ZIEMI :D EDIT: + Dzięki Maqryll, nie wiem jaki był Twój zamiar, ale czytając niektóre Twoje posty miałem niezły ubaw ;) |
W życiu nie wpadłabym na to, kto jest w mafii! Oj, słaba policjantka by ze mnie była :( :D
Gra była fantastyczna! Libby, nie zrażaj się biosoczkami i zrób kolejną edycję! :D Tylko tak krótka była ta gra ;_; Nigdy nie zapomnę tego, to było świetne! <3 Uwielbiam takie jakby wspólne opowiadania... Będę tęsknić za tą grą D: Chciałabym więc za tą wspaniałą zabawę podziękować wszystkim, w szczególności Libby, za to, że podjęła się organizacji (i jakoś przeżyła mimo tych niektórych pisanych tu bzdur... :D) oraz Maqryllowi, dzięki któremu się nie nudziłam, i który wprowadził do gry ciekawy wątek ;) Będę czytać od czasu do czasu ten temat! ;* |
Qwerty, mam nadzieję, że Wasza miłośc przetrwa śmierc <3
Diana, ja też będę czytac ^^ |
Cytat:
|
Qwert choćby mnie zarzynali nie zapomnę! Nie usuwajcie tego tematu plis 3
restless, tylko wejdź jutro na gg ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:57. |