![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
nmin a czy mogłbyś/mogłabyś mi podać link do takiej strony z tym komunikatem bo nigdzie nic o mieście wyczytać nie mogę? :) |
Nie mam linku, informacje były wielokrotnie cytowane w tym temacie, wystarczy przejrzeć wyrywkowo ostatnich kilkadziesiąt stron.
|
Cytat:
Ja jeszcze w kwestii dyskusji o okładce. W Pokoleniach nie pokazali na okładce ważnej części gry- lalki dla dziecka. To może i dlatego nie ma nic o gryzoniach? W przedsmakach o Pokoleniach o lalce też nic nie było. Awięc moim skromnym zdaniem to samo robią z gryzoniami a potem się okaże że mamy duży wybór tych stworzonek ;) To tylko moje zdanie :) |
Zastanawiam się, czy dorzucą jakieś nowe gatunki motyli, żuków i ryb . W WP przybyło nieco nowych, więc w zwierzakach tym bardziej powinny być. Jak myślicie?
|
Pewnie, że powinny być. Ale w przypadku EA Games, to co "powinno być", nie zawsze przekłada się "na to co będzie".
|
Cytat:
|
Nastawiacie się na nie wiadomo co, a ciekawe co zrobicie jak dodatek będzie tylko w 20% tym co chcieliście mieć.
|
Cytat:
|
No pewnie będzie nam przykro... ;)
nmin, "Pets" nie musi oznaczać wyłącznie zwierząt domowych, tym bardziej, że dają sarny, szopy, a to nie są przecież udomowione, tylko dzikie stwory ... ;) |
Cytat:
Po za tym ciekawi mnie, czy z tymi końmi, które mogą być wyścigowe, do skoków itd. , będą też konie pociągowe, do bryczek i tak dalej , bo jeśli to miasto ma być jakąś wiochą, to taka bryczka jako środek lokomocji powinna być.Np. do jakiejś stadniny czy coś można by dojechać CZYJĄŚ bryczką, tak jak jest z taksówkami.Fajnie by było mieć też własną, ale wątpię, by EA się tak wysiliło, np. z animacjami konia zaprzęganego do wozu, lub furmanki, lub czegoś tam. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:16. |