TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Juhas 07.07.2011 19:55

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał Fuego (Post 1414696)
A ja się ciekawie, czy będą takie malutkie psy, które celebrytki chowają do torebek :P

Też bym je chciał :p Dla mojej żony- gwiazdki :D

nmin a czy mogłbyś/mogłabyś mi podać link do takiej strony z tym komunikatem bo nigdzie nic o mieście wyczytać nie mogę? :)

nmin 07.07.2011 20:04

Nie mam linku, informacje były wielokrotnie cytowane w tym temacie, wystarczy przejrzeć wyrywkowo ostatnich kilkadziesiąt stron.

Juhas 07.07.2011 20:20

Cytat:

Napisał nmin (Post 1414719)
Nie mam linku, informacje były wielokrotnie cytowane w tym temacie, wystarczy przejrzeć wyrywkowo ostatnich kilkadziesiąt stron.

Dziękuję i przepraszam za takie "banalne" pytania ale jestem tu dość nowy i nie jestem zorientowany w obecnych rozmowach :)

Ja jeszcze w kwestii dyskusji o okładce. W Pokoleniach nie pokazali na okładce ważnej części gry- lalki dla dziecka. To może i dlatego nie ma nic o gryzoniach? W przedsmakach o Pokoleniach o lalce też nic nie było. Awięc moim skromnym zdaniem to samo robią z gryzoniami a potem się okaże że mamy duży wybór tych stworzonek ;) To tylko moje zdanie :)

cordian 07.07.2011 23:10

Zastanawiam się, czy dorzucą jakieś nowe gatunki motyli, żuków i ryb . W WP przybyło nieco nowych, więc w zwierzakach tym bardziej powinny być. Jak myślicie?

anie_1981 08.07.2011 08:00

Pewnie, że powinny być. Ale w przypadku EA Games, to co "powinno być", nie zawsze przekłada się "na to co będzie".

nmin 08.07.2011 09:11

Cytat:

Napisał cordian (Post 1414777)
Zastanawiam się, czy dorzucą jakieś nowe gatunki motyli, żuków i ryb . W WP przybyło nieco nowych, więc w zwierzakach tym bardziej powinny być. Jak myślicie?

Czy ja wiem, czy powinny? "Pets" to przecież zwierzęta domowe, a owady i ryby w stawach nie są domowe. To już bardziej pasowało mi dodanie ich do WP, jako zwierząt regionalnych. Oczywiście wszystko, co nowe, będzie mile widziane, ładnymi nowymi rybkami nie pogardzę ;)

Ejak 08.07.2011 11:55

Nastawiacie się na nie wiadomo co, a ciekawe co zrobicie jak dodatek będzie tylko w 20% tym co chcieliście mieć.

Beatrice 08.07.2011 12:22

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1414858)
Nastawiacie się na nie wiadomo co, a ciekawe co zrobicie jak dodatek będzie tylko w 20% tym co chcieliście mieć.

Zapewne tak będzie - jak zawsze. Ale pomarzyć można, to przynajmniej nic nie kosztuje ;)

anie_1981 08.07.2011 12:23

No pewnie będzie nam przykro... ;)

nmin, "Pets" nie musi oznaczać wyłącznie zwierząt domowych, tym bardziej, że dają sarny, szopy, a to nie są przecież udomowione, tylko dzikie stwory ... ;)

Saphira 08.07.2011 13:31

Cytat:

Napisał Fuego (Post 1414696)
c A ja się ciekawie, czy będą takie malutkie psy, które celebrytki chowają do torebek :P

No fajnie by było, gdyby na przykład taka celebrytka szpanowała by takim yorkiem, chichuachua lub maltańczykiem...

Po za tym ciekawi mnie, czy z tymi końmi, które mogą być wyścigowe, do skoków itd. , będą też konie pociągowe, do bryczek i tak dalej , bo jeśli to miasto ma być jakąś wiochą, to taka bryczka jako środek lokomocji powinna być.Np. do jakiejś stadniny czy coś można by dojechać CZYJĄŚ bryczką, tak jak jest z taksówkami.Fajnie by było mieć też własną, ale wątpię, by EA się tak wysiliło, np. z animacjami konia zaprzęganego do wozu, lub furmanki, lub czegoś tam.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:16.