TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Pytania i odpowiedzi oraz problemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60978)

Shiver 02.11.2013 19:42

Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

W sumie racja, nie pomyślałem o tym :3
Dzięki za pomoc ;)

A tak btw. to tagi w tym temacie są mega :D

anula0070 14.11.2013 08:38

Ja mam taki problem, że zapisuję gre, wychodzę kiedy znów chce zagrać to wszystko jest tak jakbym pierwszy raz włączała grae. i domki mi sie moje skasowaly i rodziny i wszystko :( co sie dzieje?

Liv 14.11.2013 09:08

Trudno powiedzieć, co się dzieje (poza tym, że w jakiś sposób schrzaniła Ci się gra, ale to już wiemy), jednak z pewnością wymaga to natychmiastowego przeinstalowania gry.

Jeśli nie chcesz mieć powtórki z rozrywki - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63136.

anula0070 14.11.2013 09:25

to torche beznadziejnie... znow instalować ;/ jeszcze tak z ciekawosci patrzylam na folder w moich dokumentach i na poczatku nic tam nie bylo, poźniej sie tam pojawil folder EA games itd, a jak chcialam zoabczyc czy cos sie zapisalo w ktoryms z tych folderow to są puste... tak jakby nie chciało sie zapisywac...

Add. 15.11.2013 17:32

Cześć! Najprawdopodobniej taki problem jak mój już gdzieś tutaj został poruszony, ale szukałam i nie znalazłam czegoś co by mi pomogło:( może to dlatego że strasznie mi się śpieszy eh. jeśli tak jest to przepraszam chodzi o mojego launchera (tak sądzę). gdy chcę włączyć grę, klikam normalnie, on wyskakuje, daję Start i nic. nic się nie uruchamia. grzebałam w plikach gry, w tym TSBin żeby włączyć jakoś tamtędy i ciągle wyskakiwało żebym włożyła oryginalną płytę ts2 double deluxe, a włączam rezydencjami i ogrodami. patrzyłam czy w downloads wszystko ok ale chyba tak. najprawdopodobniej to wina launchera, ale nie mam pojęcia jak włączyć grę bez niego, a nie chce czegoś popsuć. mam nadzieję że ktoś zrozumie o co mi chodzi, bo trochę dziwnie to napisałam:(

Diana 15.11.2013 17:40

Cytat:

Napisał Add. (Post 1777063)
Cześć! Najprawdopodobniej taki problem jak mój już gdzieś tutaj został poruszony, ale szukałam i nie znalazłam czegoś co by mi pomogło:( mianowicie, chodzi o mojego launchera (tak sądzę). gdy chcę włączyć grę, klikam normalnie, on wyskakuje, daję Start i nic. nic się nie uruchamia. grzebałam w plikach gry, w tym TSBin żeby włączyć jakoś tamtędy i ciągle wyskakiwało żebym włożyła oryginalną płytę ts2 double deluxe, a włączam rezydencjami i ogrodami. patrzyłam czy w downloads wszystko ok ale chyba tak. najprawdopodobniej to wina launchera, ale nie mam pojęcia jak włączyć grę bez niego, a nie chce czegoś popsuć. mam nadzieję że ktoś zrozumie o co mi chodzi, bo trochę dziwnie to napisałam:(

TU Luflee miała problem z launcherem i tam niżej Liv odpisała, że można spróbować usunąć launcher... Z tym że u ciebie wygląda to nieco inaczej, ale myślę, że możesz sprawdzić :|

Add. 15.11.2013 17:49

już nieważne. wystarczyło usunąć pliki cache, oki jestem idiotką. mogłam to najpierw sprawdzić a nie pisać tutaj, przepraszam:(

simka334player 22.11.2013 09:17

Witajcie.
Nie wiem czy ten problem był już poruszony i nie wiem czy to właściwe miejsce żeby pytać ale czy ktoś z was korzysta z Delphy's Download Organizer? Jesli tak to co sądzicie i przede wszystkim gdzie mam ten program zainstalować? Do The Sims 2 czy gdzie. Z opisu tego programu nic nie wynika.

scavo 22.11.2013 12:34

Nic instalować nie musisz. Po prostu ściągasz i wypakowujesz gdzie chcesz ;)

Anarvel 29.11.2013 15:37

Hej, mam taki problem w grze The Sims 2 ;p Grałem w simsyi miałem tam rodzinę. 2 osoby w Kwitnących wzgórzach i 1 na studiach. No i wchodzę dzisiaj, patrzę a tu w KW zniknął mój domek zmoja rodzina (inne rodziny zostały), a na studiach wykasowalo mi wszystkich zostałysame budynki... Proszę o szybką pomoc, zgóry dzięki ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:06.