![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
A ja mam takie małe pytanko:
Czy w the sims 3 będzie coś takiego że jeżeli mam sukienkę zieloną w niebieskie kropki mogę zrobic aby była czarna w białe paski??? |
Cytat:
A Owocu Życia najlepiej szukać w katakumbach. |
Zbudowałem dom (ściany itp na razie) i na pierwszym piętrze na małym balkonie postawiłem dwie kolumny (balkon ogrodzony barierkami, podłoga jest) i chciałem zrobić zadaszenie na tym balkonie, ale za chiny się nie da, nie wiem czemu, w poprzednich simsach nie miałem tego problemu, cały czas lata jakaś zielona strzałka i nie wiem ocb. A więc ocb?
PS. Dach automatyczny też jest włączony. |
Rainbow, korekta druga: wystarczy 6 pkt wędkarstwa :P.
|
Ogonowa - korekta: mój sim ją złowił jak miał 5 punkt O.o
|
O kurczę ;D Mam nadzieję,że wyjdzie,że wystarczy 1 pkt.,byłabym przeszczęśliwa ;D
A ja mam pytanie właściwie retoryczne^^-nie da się przeprowadzić rodziny z Sunset do River? Czy jest na to jakiś magiczny sposób? :P |
Oczywiście, że się da. Nawet z domkiem. Trzeba tylko skopiować rodzinę do archiwum, czy co to tam jest i wyjść z Sunset. Powinnaś móc ich umieszczać w drugim mieście.
|
Czy jest mod dodający do spożywczaka roślinę śmierci i owoc życia
|
|
@Emiko1806: Ale w taki sposób umieścisz tylko "kopię" tej rodziny, a nie właściwą rodzinę. Będzie zero punktów wszystkiego, zero przeżyć i tak dalej, żeby przenieść już twoją rodzinę którą trochę grałaś trzeba raczej grzebać w plikach w Windowsie.
@Jose: Zabuduj cały balkon (ścianą np. tak że zrobi się pokój) potem zrób u góry zadaszenie a potem wywal te ściany które nie są potrzebne i po wszystim ;d |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:23. |