TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

anie_1981 22.05.2011 20:25

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Ja też tego za off-top nie uważam. Bez sensu jest zakładać nowy wątek w stylu: "Gdzie Pokolenia są najtaniej". Ludzie chcą się wygadać o dodatku, łącznie z tym gdzie kupią.

Fajnie, że zamieszczono tłumaczenie do niemieckiego filmiku. Angielski to jeszcze kumam, ale niemieckiego ni w ząb. Jednak jakoś tak niczego nowego się nie dowiedziałam. Co najwyżej obejrzałam nowe obiekty, a do tego tłumaczenie nie potrzebne :P Moim zdaniem dla noworodków powinny być głębokie wózki... Spacerówki... nie za szczególnie mi pasują do tak małego dziecka.

Lady88 22.05.2011 21:40

Zgadzam się z wami, a kilka moich postów zostało usuniętych, bo pisałam o saturnie w wawie :/

Fajne, że będą zajęcia pozalekcyjne dla uczniów i podoba mi się, że można ustawić jak długo ma trwac dany okres życia Sima :P wreszcie nie będę musiała męczyć się ze starcami, bo nimi grać nie lubię :P najbardziej lubię nastolatkami i młodymi dorosłymi oraz dorosłymi :)

Analisse 23.05.2011 07:40

Cytat:

Napisał flunssa (Post 1400117)
widzę, że wiele osób na tym forum ma talent do robienia off-topu na temat tego gdzie kto kupi dodatek i za ile

Zgodze się.
Ale dobrze że powstał nowy dział, w którym nie ma takich rozmów jak tu i można się czegoś nowego dowiedzieć, a nie widzieć "100" razy tą samą wypowiedź tej samej osoby. Bo żeby to jeszcze różne osoby pisały, ale od X stron piszą ciągle te same i to samo, czyli w sumie nic :P

Co do dodatku:
Podoba mi się tylko jedna fryzura dla kobiet z krótkimi włosami.
Z ciuchów tylko dwie bluzki dla facetów, reszta nie specjalnie przypadła mi do gustu.
Meble fajne, chociaż mogłoby być więcej.
No i piaskownica... ciesze się że moje simy bedą mogły bawić się w piasku, brakowało mi tego w trójce.
Do szczęścia brakować mi będzie tylko pogody, opalania się i kąpieli w morzu.

Lubie 23.05.2011 15:19

Mi się strasznie podobają te 2kitki... W jakimś tam filmiku są pokazane...

Ale według mnie, pokolenia przyniesie fajne ciuszki i fryzurki...

Prawie wszystkie przypadły mi do gustu, poza małymi wyjątkami... ;]

Ale nie wszystkie muszą mi się podobać... ;]

anie_1981 23.05.2011 16:54

U mnie z ubraniami i fryzurami to jest tak, że te od EA średnio mi się podobają. Jedynie te z PZ i IwP są jeszcze znośne, ale tak to bazuję na ubraniach i fryzurach z neta. Z tego co widzę na screenach i filmikach z Pokoleń to nie ma takiego ubrania czy fryzury, które by mi się jakoś rzuciły szczególnie w oczy. Za to zupełnie inaczej jest z obiektami. Bardzo mi się podobają niektóre obiekty.

anjanka 24.05.2011 07:05

już za tydzień premiera :) ale fajnie nie mogę się doczekać :) mi tak samo obiekty się bardziej podobają niż fryzury albo ubrania....

miłośniczka zwierząt 24.05.2011 07:20

mi sie tylko jedna fryzura nie podoba a tak, to reszta jest nawet ok, co do ubrań to są nie najgorsze , a obiekty są super ;)

Lady88 24.05.2011 09:10

Już tylko tydzień i będę grała w Pokolenia :D najbardziej podobają mi się obiekty i interakcje, a fryzury i ubrania nie, ale ubrania fajne doszły w IwP, a poza tym można ściągnąć z internetu :) stworzę nową rodzinkę z dzieckiem co uczy się chodzić (żeby sprawdzić wózki :P i nastolatka żeby zobaczyć te psikusy czy imprezy :)

nmin 24.05.2011 16:18

A ja nie będę tworzyła rodziny z dziećmi, tylko pojedynczego Sima, który założy rodzinę - a jeszcze bardziej prawdopodobne jest, że jak zwykle wykorzystam któregoś z gotowych, ostatnio coraz rzadziej tworzę własnych Simów, wolę gotowe rodzinki, przynajmniej mają już domy i znajomych, tak jest wygodniej. Mam nadzieję, że nowy dodatek zmobilizuje mnie do stworzenia wreszcie jakiegoś solidnego drzewa genealogicznego, bo jak czytam o Waszych wielkich rodzinach, to aż mi żal - wiecie, że jeszcze nigdy żaden ze stworzonych przeze mnie Simów nie został dziadkiem, bo wszystkie rodziny nudziły mi się najpóźniej, gdy dziecko było nastolatkiem? :P No, ale ja baaardzo rzadko gram...

olacia1 24.05.2011 16:20

Wpiszcie sobie na YouTube The Sims 3 generations gemplay!!! Włączcie pierwsze z które się wyświetli(chyba jakby coś poszukajcie sobie bo jest tam też dużo innych fajnych xD)Tam zobaczycie jak wygląda na "żywo" gra w The Sims Pokolenia.

Ps fajny jest też filmik The Sims 3 Generations Rare Pictures .Widać na filmiku dużo nowych przedmiotów.Już nie mogę doczekać się tego dodatku ;D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:46.