![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Jak mówimy na kogo głosujemy to też jestem za Apo
|
ja za Apo to nie jestem, jakoś mnie nie przekonuje, ale mogę też zagłosować
|
Dziwny jest ten Gingers - zazwyczaj, jak ludzie piszą "X jest w mafii!" to X odpisuje "Nie jestem w mafii, jak mnie zabijecie, to się przekonacie". Ale z drugiej strony - namawia do głosowania na Apo, którą też podejrzewam.
|
A mnie interesuje, kogo odstrzeli mafia, bo może to mi rozjaśni w głowie odnośnie FM. Jak dojdę do jakiegoś wniosku, to często się nim nie dzielę, bo jest głupi :P
|
Mnie też apo jakoś nie przekonuje. Ale w ostateczności mogę zagłosować.
@Gin - nie będę się tłumaczyć. Tylko winny się tłumaczy. To poprostu przypadek. |
Jednak po namyśle, to jednak bardziej Apo jest w mafii, bo taka paintowa odpowiedź jest totalnie w jej stylu. Tylko, żebyśmy tym razem trafili. Jeżeli Gin - masz rację i Apo jest w mafii, to później bym głosowała na wskazane przez Ciebie osoby. Ale jeżeli Apo okaże się niewinna - jak większość naszych dotychczasowych ofiar - to strzeż się.
|
to jak nie Apo to kto?
tak jak mówiłam, myślę też o Yuki... |
Nie jestem w mafii, jak mnie zabijecie to się przekonacie :D
Z kolei Bjork bardzo mąci ;) Może ona jest numerem 6? Zawsze głosowała inaczej niż wszyscy. Może z jednej strony nie chciała być kojarzona z mafią a z drugiej nie chciała głosować na drugą najbardziej popularną osobę by nie wyeliminowac kogoś, kogo mafia wyeliminowac by nie chciała? (mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie >D) |
Cytat:
Cytat:
|
Gin - to ciekawa teoria... W umie nikt chyba nie wzbudza tyle kontrowersji co Bjork. A my wychodzimy z założenia, że za bardzo rzuca się w oczy.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:01. |