![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
http://www.youtube.com/watch?v=6wM-1M_BBfI
zauroczyłam sie :) już kocham ten dodatek! Te wózki są super. :) |
Cytat:
ja widziałam to wcześniej i to tutaj był podany link,ale jakby ktoś nie widział;D w 100% zgadzam się z tobą ten dodatek jest super a te wózki i kręcone schody ... rządzą |
Jedna z lepszych nowych opcji to wg mnie mozliwosc samodzielnego ustawienia ile dni maja trwac poszczegolne grupy wiekowe. Wlasnie zastanawialam sie jak rozwiaza ten problem, ze nastolatek i dziecko trwaja tak krotko.
A tak pozatym piszecie, ze nie ma nowego miasta, a ja widzialam na jednym z serii niemieckich screenow z pokolen ogolny widok na jakies miasto.. |
nie ma nowego miasta w Pokoleniach przecież twórcy jasno mówili że nie ma
|
Możliwe, że było pokazane nowe miasto, ale dlatego, że ktoś tylko demonstrował ten dodatek :) może grał w ściągniętym mieście z neta i pokazywał Pokolenia, bo faktycznie twórcy mówili, że nie będzie nowego miasta :)
|
Było o nowym mieście trochę wcześniej... ;]
Ale szkoda że go nie będzie... Ale za to będę miał powód do "przemeblowania" SV.. ;] |
a kiedy to wyjdzieeeeeeee? bo zwierzaki wiem a pokolenia mysle ze gdzies w lipcu ale to tylko przemyslenia
|
1 czerwca jest premiera... ale wystarczyło poczytać ten temat, żeby wiedzieć...
|
Cytat:
Ciekawi mnie czy będzie można sobie dostosować ilość dni do wieku bez względu na to ile ma być w pełni wszystkich dni życia (jeśli ktoś mnie zrozumiał to chwała xD) |
Za tydzień premiera, a ten/ta się pyta kiedy wyjdą.. ;]
Brakuje mi kręconych schodów w 3, bo normalne zabierają więcej miejsca, i są takie jakieś inne... A te kręcone to i mało będą zajmować miejsca, i ładnie się prezentować.. ;] Już się nie mogę ich doczekać.. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:53. |