![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
A z tymi smyczami to może okazać się jak z wózkami w pokoleniach... Byle jaka nierówność, sim odczepia psa i pies sam idzie parę kroków, a potem znowu go przyczepia...
Mam nadzieje że tak nie będzie.. ;/ |
Lubie, tak być nie powinno bo smycz jest długa, luźna i giętka.
Linea, Skoki będziemy wykonywać w ubraniach tych dżokejów czy jak się tam to pisze :P. |
No i właśnie to jest ta niewiedza ludzi "nie-koniarzy" ;)
Dżokeje ścigają się na wyścigach. Mają kolorowe kaski i cieńkie świecące się koszule. Ktoś kto skacze przez przeszkody to po prostu zawodnik albo skoczek. Ma typowy kask z daszkiem, elegancką marynarkę (frak), koszulę jeździecką ze stójką. |
Wiesz, nie interesuję się tym, to nie wiem :P.
Obejrzyj zwiastun, będziesz wiedziała o co mi chodziło. |
Już mniejsza o odzież, moje Simy moga jeździć nawet w bieliźnie, ale będą JEŹDZIĆ KONNO! :D
|
Mi by się to kojarzyło z zoofilią, ale ja jestem inny :).
|
Cytat:
|
"Będziesz miał dostęp do ponad stu raz psów i kotów." Czyli, prawdopodobnie, będzie to na zasadzie wybierania tak jak w CAS oczu, twarzy itd. Chociaż chciałbym, aby dodali, również nie rasowego kota.
"Zwierzętom, podobnie jak Simom, przypisuje się cechy. W tym przypadku tylko trzy - możesz sprawić..." Na początku myślałem, że trochę mało, ale po minucie, stwierdziłem, że tak będzie lepiej, no bo jakie mogą być cechy ? "komputerowiec" :) Ano właśnie, jak myślicie jakie dadzą cechy, poza takimi oczywistymi jak np. "przyjazny, lojalny, zabawny, agresywny itp. |
Do zwierzaka pasują jeszcze cechy towarzyski oraz komunikatywny :)
|
W dwójce ustawiało się też inteligentny/mniej bystry (inteligentne szybciej uczyły się komend) i aktywny/leniwy. Taki był sens, nie pamiętam, jak dokładnie brzmiały ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:49. |