![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
No właśnie pisze,co sie dzieję jak wkładam podstawową płytkę THE SIMS 2.
Włącza sie instalacja, wpisuje kod, wyskakuje mi obrazek z rezydencje i ogrody, wybieram folder w którym mam zainstalować, pyta mnie czy chce zakończyć instalacje i to tyle. Gra wciąż nie działa i nie jest nawet zainstalowana. |
Wkładasz płytę z podstawką i wyskakuje obrazek z RiO ?
|
Malin, dzięki. Jednak średnio wierzę w to, że po 9 latach bezproblemowej gry zepsuło mi się praktycznie nowe otoczenie (dość często zaczynam od czysta). W sumie byłabym skłonna w to uwierzyć, gdyby nie to, że usunęły mi się wszystkie rodziny z wyjątkiem jednej. Wybrańcy? xD Chyba że gra takie coś też potrafi odstawić.
A jeśli rodzina jest na wakacjach, to widać ją w głównym otoczeniu? |
Cytat:
|
Cytat:
Właśnie tak, ale dopiero po wpisaniu kodu |
Cytat:
|
Cytat:
Zrobiłam tak, ale wyskakuje, że muszę zainstalować podstawową wersję a jest z tym problem i do was w tej sprawię właśnie piszę. Cytat:
@Kędziorek: Nie pisz posta pod postem! |
Ok.. wkurzylam się.
Chcę zainstalować simsy dwójkę, dokładniej czas wolny i jakieś tam dodatki. Wkładam płytę, wpisuję kod, wybieram gdzie zainstalować i iddzie gładko. Aż do momentu, gdy powinna być aktualizacja -,- Zanim zdąży wyskoczyć to okienko instalacja się wyłącza. Wyskakuje mi komunikat - Autorun przestał działać. W folderze pliki od dodatku są, folder Czas wolny itp. Wszystko jest, ale gra nie jest zainstalowana. Nie wiem, co się dzieje, płyta nie jest porysowana :| |
Po resecie jest to samo? Instalowałaś je wcześniej na tym kompie z tej płyty?
|
Liv - po resecie to samo. Instalowałam, ale wyczyściłam rejestry.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:56. |