![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Jednak myślę, że najpierw lepiej zagłosować na Apo - co do Bjork mam więcej wątpliwości, chociaż sam nie wiem dlaczego.
|
ja myślę że jeżeli coś z tego co mówi nam Bjork było na rzeczy, to mafia by ją zamordowała.
e; chyba że sama jest w mafii i podrzuca nam fałszywe tropy:> |
Cheeba, geniuszu ;o
|
Cytat:
Jak to mi nikt nie groził, jak źle wskazałam Cherrie - a Meryam? Zapomnieliście? |
Cytat:
tak wiem, o ja, genialna XD |
no, to byłoby logiczne. Jest w mafii, więc się nie zabija sama :P
ja chyba najbardziej jestem za Bjork aktualnie EDIT: No i widzisz Bjorko, tylko przestałem się o Tobie wyrażać pozytywnie i już się wściekasz ;P Coś tu nie gra ;) |
ja mimo wszystko zostawiłabym Bjork w spokoju... nie wiem, mam jakieś przeczucie że ona nie jest mafiozem...
|
Cytat:
Diana, Cheyenne, dzięki :) Alexandra, kobiety i dzieci zawsze ratuje się na początku, faceci niech sobie radzą :D Gin, co do Twojego oskarżenia, Głosowałam na PP i Cherrie, ponieważ tak głosowali praktycznie wszyscy. Na SPC zagłosowałam bo.. (patrz mój post sprzed zabójstwa). Ale rób jak uważasz :) Ja na razie nie wiem, na kogo oddam swój głos. Cały czas nie ufam Bjork i Yuki, a ostatnio również obserwuję Privilege. Poczekajmy na 22, i tak nie mamy za wielkiego wyboru ;/ Poza tym Apo mnie również nie przekonuje.. Jeśli obrazek w paincie jest w jej stylu, to chyba by go nie robiła, co nie? To by było jak podpis. Jakoś nie sądzę by się tak głupio narażała.. Chociaż nie wiem... Większość tych laurek była w paincie, więc jeśli to ma być dowód, to go nie akceptuję. Jestem sceptykiem z natury, więc.. |
Jak myślicie? Kto do tej pory mógł najbardziej narazić się mafii? I czy jak umrze Everlasting to znaczy że Yuki to mafia? Od tego kto dziś zginie (o ile nie będę to ja) uzależniam mój głos
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:34. |