TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Vanitas 13.10.2013 19:38

Odp: Forumowa Mafia II

Jednak myślę, że najpierw lepiej zagłosować na Apo - co do Bjork mam więcej wątpliwości, chociaż sam nie wiem dlaczego.

cheeba 13.10.2013 19:39

ja myślę że jeżeli coś z tego co mówi nam Bjork było na rzeczy, to mafia by ją zamordowała.

e; chyba że sama jest w mafii i podrzuca nam fałszywe tropy:>

Cheyenne 13.10.2013 19:40

Cheeba, geniuszu ;o

Björk 13.10.2013 19:41

Cytat:

Napisał Mroczny Pan Skromności (Post 1767268)
Gin - to ciekawa teoria... W umie nikt chyba nie wzbudza tyle kontrowersji co Bjork. A my wychodzimy z założenia, że za bardzo rzuca się w oczy.

Ty mnie nie waż się oskarżać!!! Sam jesteś konwersacyjny!!!

Jak to mi nikt nie groził, jak źle wskazałam Cherrie - a Meryam? Zapomnieliście?

cheeba 13.10.2013 19:42

Cytat:

Napisał Cheyenne (Post 1767273)
Cheeba, geniuszu ;o

tak wiem, o ja, genialna XD

Mroczny Pan Skromności 13.10.2013 19:42

no, to byłoby logiczne. Jest w mafii, więc się nie zabija sama :P
ja chyba najbardziej jestem za Bjork aktualnie

EDIT: No i widzisz Bjorko, tylko przestałem się o Tobie wyrażać pozytywnie i już się wściekasz ;P Coś tu nie gra ;)

cheeba 13.10.2013 19:42

ja mimo wszystko zostawiłabym Bjork w spokoju... nie wiem, mam jakieś przeczucie że ona nie jest mafiozem...

Kędziorek 13.10.2013 19:43

Cytat:

Napisał Gingers (Post 1767235)
EDIT: Obrazek Kędziorka skojarzył mi się z tym mafii. Tylko mi?

Eeee.. Bo jest kolorowy? :| Tak między nami, robiłam go w paincie, dość popularnym programie na windowsie ;)
Diana, Cheyenne, dzięki :)
Alexandra, kobiety i dzieci zawsze ratuje się na początku, faceci niech sobie radzą :D

Gin, co do Twojego oskarżenia, Głosowałam na PP i Cherrie, ponieważ tak głosowali praktycznie wszyscy. Na SPC zagłosowałam bo.. (patrz mój post sprzed zabójstwa). Ale rób jak uważasz :)

Ja na razie nie wiem, na kogo oddam swój głos. Cały czas nie ufam Bjork i Yuki, a ostatnio również obserwuję Privilege.
Poczekajmy na 22, i tak nie mamy za wielkiego wyboru ;/
Poza tym Apo mnie również nie przekonuje..
Jeśli obrazek w paincie jest w jej stylu, to chyba by go nie robiła, co nie? To by było jak podpis. Jakoś nie sądzę by się tak głupio narażała.. Chociaż nie wiem... Większość tych laurek była w paincie, więc jeśli to ma być dowód, to go nie akceptuję. Jestem sceptykiem z natury, więc..

Privilege 13.10.2013 19:43

Jak myślicie? Kto do tej pory mógł najbardziej narazić się mafii? I czy jak umrze Everlasting to znaczy że Yuki to mafia? Od tego kto dziś zginie (o ile nie będę to ja) uzależniam mój głos

Everlasting 13.10.2013 19:45

Cytat:

Napisał Privilege (Post 1767279)
Jak myślicie? Kto do tej pory mógł najbardziej narazić się mafii? I czy jak umrze Everlasting to znaczy że Yuki to mafia? Od tego kto dziś zginie (o ile nie będę to ja) uzależniam mój głos

Qwerty też na mnie głosował, więc to on może być w mafii :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:34.