TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Mrufka 27.06.2009 01:29

Odp: Pytania i odpowiedzi

W karierze politycznej jest taka misja od szefa "zniszczenie dokumentów". Czy zdarzyło Wam się? Jak to zrobić? Ja nie mogłam nic z nimi zrobić, więc wrzuciłam własnorecznie do kosza na śmieci a w pracy dostałam wiadomość, że misja nie wykonana "nawet dokumentów nie potrafisz zniszczyć" czy coś w tym stylu. Nie dostałam z nimi nic co mogłoby pomóc, a takie banalne się to wydaje.

Mamełe 27.06.2009 07:50

Cytat:

Napisał Mrufka (Post 1058264)
W karierze politycznej jest taka misja od szefa "zniszczenie dokumentów". Czy zdarzyło Wam się? Jak to zrobić? Ja nie mogłam nic z nimi zrobić, więc wrzuciłam własnorecznie do kosza na śmieci a w pracy dostałam wiadomość, że misja nie wykonana "nawet dokumentów nie potrafisz zniszczyć" czy coś w tym stylu. Nie dostałam z nimi nic co mogłoby pomóc, a takie banalne się to wydaje.

Wyciągasz w domu dokumenty z ekwipunku, kladziesz na podłodze i bedzie opcja zniszczenia.

lukas300 27.06.2009 09:28

Ja mam 5 punktów charyzmy i jest okazja w której muszę wywinąć się od czegoś żeby naprawić popełniony nietakt. Jak to zrobić? Nigdzie nie ma takiej opcji!

Mrufka 27.06.2009 10:24

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1058275)
Wyciągasz w domu dokumenty z ekwipunku, kladziesz na podłodze i bedzie opcja zniszczenia.

heh,no popatrz, nie spróbowałam.Dziękuję :)

Akmiss 27.06.2009 10:39

Cytat:

Napisał lukas300 (Post 1058304)
Ja mam 5 punktów charyzmy i jest okazja w której muszę wywinąć się od czegoś żeby naprawić popełniony nietakt. Jak to zrobić? Nigdzie nie ma takiej opcji!

Taka opcja powinna być gdy np.: zdradzisz żonę, czy kogoś obrazisz. Wtedy w interakcjach przyjaznych jest "wymigaj się zręcznie".

Rainbow 27.06.2009 12:10

Cytat:

Napisał Emiko1806 (Post 1057621)
Oczywiście, że się da. Nawet z domkiem. Trzeba tylko skopiować rodzinę do archiwum, czy co to tam jest i wyjść z Sunset. Powinnaś móc ich umieszczać w drugim mieście.

Ale rozumiem,że wtedy ta przeprowadzona do River rodzinka będzie w osobnej "grze" i nie będzie znała reszty swoich krewnych,tak?

Levkoni 27.06.2009 12:17

Cytat:

Napisał Rainbow (Post 1058417)
Ale rozumiem,że wtedy ta przeprowadzona do River rodzinka będzie w osobnej "grze" i nie będzie znała reszty swoich krewnych,tak?

Straci kontakty ze wszystkimi simami. A jeśli ma krewnych mieszkających w innych domach, to możesz ich wprowadzić do domu rodziny, którą chcesz przenieść i wtedy będą się znali.

Rainbow 27.06.2009 12:20

Kurczę :/ Na taką opcję muszę najwyraźniej poczekać do TS4 ;D

bemad 27.06.2009 15:24

Nie ukrywam, że dla mnie ludki z The Sims 3 są paskudne i dla tego mam pytanie czy są już jakieś skintony czy szminki do trójeczki? I czy ktoś w ogóle obeznaje się jak będzie można je wczytać, bo nie wiem czy mi się opłaca sięgać po pudełko z szafy - koszmarek.

lukas300 27.06.2009 17:26

Mój sim ostatnio doczekał sie duzej gotówki i wykupiłem nim udziały w teatrze za 18000 i mam pytanie co zyskam wykupując cały majątek za 40000(oprócz większej kasy)?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:21.