![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
W dwójce cechy mi się średnio podobały. Co do skojarzeń do zoofilii nie skojarzyłam tak tego w trakcie pisania posta, równie dobrze mogłam napisać "piżama", czy "stój wizytowy". Chodziło mi o to, że mi wisi to jak będzie ubrany Sim podczas jazdy konnej, ważne , że będą konie i będzie można na nich jeździć. Karel13, Ty to masz skojarzenia... ;)
|
Cytat:
Chciałabym jeszcze szczury, myszki, pająki, węże i króliki :D Edit: I oczywiście więcej cech (w dwójce było ich stanowczo za mało), bo zwierzak też jakieś ma! :) |
|
Ta okładka lepiej wygląda na XBox 360, a na pc i mac jest (moim zdaniem) do bani... 2 obrazki wyglądają sztuczne (ten na samej górze i ten po prawej stronie na górze.)
@EDIT: Inne chyba takie nie były.. ;/ |
"DO SIECI trafiły okładki zwierzakowego...", czyli nie muszą być prawdziwe, zwłaszcza jeśli EA ich nie potwierdziły.
|
Wie ktoś ile będzie można mieć maksymalnie zwierząt w rodzinie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Po za tym - na szczęście są te stroje do skoków.Ale pewnie koń skakać będzie mógł tylko pod siodłem, a noie sam z siebie nad ogrodzeniem, szkoda :/ |
Skoro będą zwierzęta (pies, kot i koń) sterowane przez graczy, to może będzie można kazać konikowi uciec i właściciel będzie go szukał po mieście ;)
|
anie_1981 Wątpię, aby coś takiego, było ja w Pokoleniach miałem, że dziecko nie było w nocy w domu tylko na rybach, i nagle była interakcja "idź a Simem...", a ów Sim spał, natomiast drugi dorosły Sim był poza miastem, a dzieciakowi nie mogłem anulować interakcji "idź za..."
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:56. |