TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

CzekoladowaZłośnica 05.06.2014 14:57

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Masz rację, nie wnoszą. Ale i tak się cieszę, że cokolwiek wrzucają, bo sami powiedzcie... Gdyby tego nie robili to by było nudno :)

Liv 05.06.2014 16:16

Hmmm...
#1 - simy z TS4 tak bardzo są przepełnione emocjami, że aż siedzą w takiej samej pozycji i się nie garbią! :O
#2 - z jakiegoś powodu przypomina mi to betę "dwójki". Ale z dwojga złego stare UI wydawało mi się fajniejsze.
#3 - ale wybór! Aż 4 umeblowane, w jednakowej kolorystyce salony!
Zwróćcie uwagę na ikonki na górze po lewej - podejrzewam, że to wejście do trybu tworzenia sima, którego można będzie wprowadzić do tego domu :>
#4 - jeeeee, jakie ładne ujęcie ^^
I jeszcze taki znaleziony cytat dot. ograniczeń wiekowych.
Cytat:

It is expected that The Sims 4 will be rated “T” for Teen in North America, but until now we’ve seen nothing but a “pending” rating. With today’s site makeover, EA included a “Pending to Teen” label from the ESRB.
Proszę Was... Graz grafiką dla dzieci przeznaczona dla nastolatków i dorosłych?! xD

Czekam do E3. Ale jak nie pokażą basenów... :((
No i smutne jest to, że nie zaczerpnęli z podstawki TS3 aut...

Searle 05.06.2014 18:00

Okładka mi się nie podoba - mam nadzieję, że jeszcze ją zmienią :)

Filmiki coraz bardziej przekonują mnie do tej gry :) Jakoś tak simy fajnie się ruszają i otoczenie wygląda całkiem nieźle.

Arwena 05.06.2014 20:28

Niedługo E3 2014, ciekawe czy czegoś nowego się doiwemy

Irbis 05.06.2014 20:52

Okładka jak okładka, nie wpływa zupełnie na przebieg gry, ale w sumie to podoba mi się, bo patrząc na nią można ułożyć historie tych simów. Brodaty sim podrywa dziewczynę z kwiatkiem, starsza pani (może to Zadecka) jest tym oburzona, a facet w garniturze zniesmaczony jej oburzeniem :D Sim w żółtej koszulce oglądał nieprzyzwoity filmik na komórce, ale ten w zielonej czapce to zauważył i powiedział dziewczynom. Blondynka spojrzeniem daje znać, że nie pochwala wkopania kolegi, a ruda śmieje się z tego w okularach, który bardzo się zmieszał. Wiele można ułożyć opowieści o tym, jakie są ich wzajemne relacje :D
Z filmików podobają mi się widoczne fragmenty miasta, wydaje się że to takie sielankowe miejsce, w którym nic złego zdarzyć się nie może.
Drzewa na jednych zdjęciach są jaskrawo zielone, ale na innych są zielone normalnie. Może to zależy od pory dnia?
Simy i tryb budowy są świetne.
Tryb tworzenia sima daje mnóstwo możliwości i tryb budowy także. Już wiem, że będę miała problem z wyborem, od czego zacząć :D

simka334player 06.06.2014 10:24

dokładnie tak irbis!!!!

Ale duże brawa za wyobraźnię i twoje pomysły na różne simowe wątki. To jest takie świetne w simsach.

Irbis 06.06.2014 14:05

Cytat:

Napisał simka334player (Post 1815445)
dokładnie tak irbis!!!
Ale duże brawa za wyobraźnię i twoje pomysły na różne simowe wątki. To jest takie świetne w simsach.

Dzięki :D

Na Dotsim jest informacja o dacie premiery: 2 września.
Jeśli to prawda, to już dziś zaczynam zapełniać moją skarbonkę-biedronkę :fun:

anie_1981 06.06.2014 14:52

Ja oczywiście będę ciekawa wrażeń i gameplayów, w końcu to Simsy. Nie wiem jednak co by musiała mieć ta Dolina Muminków, żebym chciała w nią grać... :P

Mroczny Pan Skromności 06.06.2014 15:45

gdyby to była Dolina Muminków to dałbym kilka razy więcej żeby ją mieć :D

2 września... moim zdaniem się nie wyrobią, zresztą nie wydaje mi się, że to oficjalna data ;))

Kędziorek 06.06.2014 15:52

Mimo wszystko sądzę, że jest to wciąż raczej domyślna data. W Polsce co drugi sklep internetowy ma inną datę, choć żadna nie podała tak wczesnej. Ale też wydaje mi się, że by się nie wyrobili.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:39.