TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11920)

cripple91 01.03.2005 18:53

Mnie zawsze kiedy sie urodzi dziewczynka w TS2 to ma krotkie wlosy i tak zawsze....kazda dziewczynka ma zawsze takie same wlosy tylko inny kolor....wiecie jak temu zaradzic??

Hunter666 02.03.2005 06:52

Nie wiem jak u Was, ale u mnie jak Nina Kaliente miała rodzić to pokazało się że "do rodziny należy teraz DWOJE dzieci":D . Urodzili się chłopcy, a że mam przeludnienie męskiej części Miłowa wyszedłem do okolicy bez zapisu i ponownie odwiedziłem tę rodzinkę. Za bodajże 7 razem urodziły się 2 dziewczynki. Postępowałęm zgodnie z przepisem na płeć dziecka (gościem na kobitkę) i wedle jadłospisu "na bliźniaki", więc nie do końca jest pewne że w/w sposobem otrzymacie chłopca czy dziewczynkę. Zawsze jeszcze pozostaje wyjście bez save'a i powrót do tego domku:) .

Binek 02.03.2005 16:53

Moja simka dużo jadła i nic!!!
Stała się ytylko grubvsza :(
A dziecko było niesdtety tylko jedno
(simka cały czas jadła przez całą ciąże była w kuchni i jadła).

Dream 02.03.2005 16:56

...

Cytat:

Napisał Binek
Moja simka dużo jadła i nic!!!
Stała się ytylko grubvsza :(
A dziecko było niesdtety tylko jedno
(simka cały czas jadła przez całą ciąże była w kuchni i jadła).

Hej !!! Nie musiała być cały czas w kuchni :P Cały dniami i nocami ???? :D

Esi 02.03.2005 17:31

Moja simka cały czas jadła ciasteczka, nic więcej i w końcu urodziły się bliźniaki. Słiczniutka dziewczyneczka z najciemnieszją karnacją i chłopczyk z bardzo dużym nosem z najjaśniejszą. Z bliźniakami nie jest wcale tak źle.

Anksunamun 15.03.2005 14:04

....

Musze wypróbowac te "przepisy" :D chce zobaczyc jak to jest miec bliźniaki :D
a tak przy okazji mi się zawsze rodzą dzieci simów takie same! np. jak moja simka urodziła dziewczynke i po jakiśm czasie znów urodziła dziewczynkę to jest taka sama jak ta pierwsza :( normalnie wkurza mnie to a moze tak ma byc :O a i wszystkie dziewczynki mają takie same fryzury!!! te krótkie grrrr.... i od kąd gram same dziewuszki mam( no może 1 chłopak był ):wacko:

trawka 15.03.2005 14:08

ja tam wole nie wiedziec jakiej plci bedzie dziecko mojej simki :) trudno jak urodzci sie chlopczyk to predzej czy pozniej bedzie dziewczynka :D
gorzej jak urodza sie blizniaki........chlopcy....

*RoCiO_cOn_EsPaNa* 15.03.2005 15:22

ja już to daawno odkryłam :P TH1 też tak jest.
pzdr B)

Nulka 15.03.2005 17:07

Ja uważam, że nie ma sposobu na płeć dziecka. Próbowałam z tymi wszystkimi tu podanymi przepisami i żaden nie poskutkował. A za to kiedyś bez niczego urodziły się bliźniaki. Myslę, że to wszystko jest losowe...

Aga:-) 25.03.2005 09:30

Śmierć

Wczoraj się tyle naczytałam, że jak simka pójdzie do pracy lub na parcelę publiczną w pierwszy dzień ciąży (nie ma jeszcze brzucha) to gdy wróci umrze... Czy to prawda? Przegapiłam dzień pracy przez to! Acha! Nina zaszła w ciążę.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:56.