![]() |
Nastolatek i dorosły :taknie:
|
Najlepszy wiek sima to nastolatek bo od tego wieku mozna zaczac milosc :*
|
Ja najbardziej lubie grac doroslymi,moga wszystko,czasem nastolatkami,nienawidze grac dziecmi w wieku szkolnym bo caly czas prawie maja czerwony pasek rozrywki,trudno jest pogodzic odrabianie zadan z rozrywka ;/
|
Ja zaznaczyłam bobas,bo są słodkie :* :* I wogóle :* Ale robie najczęściej też dorosłych,bo nastolatki i dzieci muszą odrabiać lekcje :con: :( A dorosły robi co chce.ale staruszków jeszcze odkąd gram już chyba prawie 2lata nie robiłam :O :O lol
|
Ja Raczej Gram Doroslymi Ale Bobaski Sa Slodkie :d
|
Nastolatek i dorosły (jeśli ktoś ma simsy studia to jeszcze stuent). Powód - najwięcej możliwości przy dorosłym, a jeśli chodzi o nastolatka podoba mi się opcja wymknij się z domu i jeszcze parę innych.
|
A gdzie Młody Dorosły? ;_; Dorośli Rlzz ;] Mogą robić wszystko i to jest najlepsze :) |
Nastolatek? Dlaczego? Bo lubię nastoletnie życie, a potem staje się dorosłym i to też mi się podoba :D
|
Ja najbardziej wolę dorosłych (nawięcej możliwości ) i nastolatków ( to życie !)
Bobasy są za to genialne i słodkie. |
Zdecydowanie nastolatek, bo może się wyszaleć, nauczyć się wiele umiejętności przed karierą zawodową itp...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:14. |