![]() |
Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????
Ja nie lubie zdobywać punktów logiki. Zawsze trzeba postawić duży i drogi przedmiot, a to bez sensu :( a nauka z rozwiązywania krzyżówek mało daje.
Nie lubie też, jak simkom w ciąży bardzo szybko spadają paski potrzeb. No, nic więcej, bo to jest po prostu wspaniała gra... :P |
Chyba nanudniejsza jest kondycja. No i te sztuczne "przyjaźnie" kiedy akurat ich potrzebujesz do awansu. A potem taki burak wydzwania i skarży się, że go olewasz... P.S. Wchodźcie na stronkę! Durny serial!
|
Ja w simach nie lubie : lekcji , pozaru , złodzieji.
|
ja nie lubię utrzymywać przyjaźni, dzwonić do dwudziestu paru osób i gadać :o czasami cały weekend mi to zajmie ;p ale przyjaciół lubię, można się z nimi spotkać itp i do miasta lubię jeździć, bo u mnie akurat dużo ludzi tam jest :D nie cierpię aspircji romantyka, ma głupie pragnienia i w ogóle takie to nudne trochę :p nigdy jej nie daję... nie lubię uczyć dzieci korzystać z klopa, bo jak gram sobie czasami na maxMotives to mi nie mogą zdążyć do urodzin się nauczyć. ogólnie nie lubię małych dzieci, niemowlaków, wampirów. a i jak na jakiejś parceli duchy straszą xD tzn w jakims konkretnym domu, debilstwo. a tak poza tym to prac domowych, bo dużo czasu zajmują... najpierw poprawić humor po sql itp a później zado.
|
Jednak najbardziej nie lubię pisania pracy semestralnej ze studiów :)
|
ja jeszcze nie lubie... małych dzieci i bobasów, bo trzeba sie nimi bardzo opiekowac i traci sie na nie czas
|
Ja nie lubie jak simowie nie robią tego co ja chce np.sie nie uczą itp
Ctrl+alt+c i w konsole wpisac help I tam sa kody a jeśli chceie żeby wszytkie potrzeby były zaspokojone to wpiszcie MAxMotives:) |
nie lubie kiedy gra sie zacina i kiedy sim idzie do pracy i uczyc dziecka siadac na klopie nooooooo i to na tyle heheh
|
ja nie lubie zdobywa przyjacioł do awansu bo potem dzwoniom i się pytają czy mnie kosmici nie porwali xP albo już miałem dostac awans a tu nagle pojwia się komunikat że ktoś tam nie jest przyjacielem twojej rodziny a jeszcze miał by miutę w pracy
|
ja nie cierpie dzieciaków uczyć korzystać z kibelka, uczyć chodzić i mówić...Wiem wiem jest melko mądrossccii ale jakoś nie lubie...
EDIT.: a ja mam sposoby na prace domową.. wpisuje kod moveobjects on kupuje stolik kłade na nim prace domową... sprzedaje całość i mam odrobioną prace domową a dzieci przynoszą dobre oceny |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:47. |