![]() |
Odp: Dom czy Akademik?
Oczywiście że wole mieszkać w akademiku przecierz jak Sims na studiach to chyba najlepszy akademik co?? kto sie zgadza ze mną niech pisze__smile1
|
akademik-jesli sim chce poznawac wielu simow i nie tylko skupiac sie na nauce ale tez na znajomosciach
dom-simy nie lubiace towarzystwa skupiajace cala uwage na nauce.... WYBIERAM AKADEMIK |
Wolę akademik bo ponieważ:D:D:D
|
Jak NaJbArDzIeJ aKaDeMiK.W WlAsNyM doMkU jAkOs TaK SmUtNo (MiEsZkA SiE jAk OdLuDeK )
|
Akademik. Tyle simów dookoła, można nawiązać kontakt (albo coś więcej niż tylko kontakt :* ) i przede wszystkim budżet nienaruszony.
|
Oczywiście, że akademik. Można poznać mnóstwo simów. Jest ciekawiej. W domu wydaje mi się, że byłoby nudno. Nie wiem. Zawsze daje simów do akademika. Takiego gdzie jest duuużo pokoi :) Czyli dużo nowych znajomych.
__________________ |
ja zdecydowanie wolę domek!!!!
|
Moi Simowie zawsze najpierw mieszkają w akademiku, a jak uda im się zdac na drugi rok, to w nagrodę przeprowadzam ich do domku ;)
|
Akademik, najlepiej bez żadnych pięter. Wszystko jest na miejscu, nie trzeba dużo łazić i nie jest nudno jak w domku.
|
@up: data, data.
@topic: Wolę akademik, to dodaje kolorków grze i jest ciekawiej :3 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:02. |