![]() |
Bardzo mnie to cieszy, że wam się to podoba. Chciałbym tylko wyjaśnić jedną rzecz. Przy ok 30 osobach na jednej parceli jest bardzo ciężko ustawić wszystko tak aby przynajmniej połowa z nich nie miała żadnej chmurki na głową. A krszystałek to przyznaję, mój błąd.
Cytat:
A tak przy okazji to chcę tylko zapowiedzieć kolejny odcinek który powinien pojawić się do końca tygodnia. Nie obiecuję, ale postaram się. (z 4 odcinkiem wyrobiłem sie w ostatniej chwili ;P " |
Myślełem, że jest tu nowy odcinek:P:( A tu nic:P xP Mam nadzieję, że simom przestanie się chcieć mieć chmurki (ale logiczne zdanie:P:P ;P )
|
Cytat:
Spokojnie, już niedługo powinien się pojawić..... |
Wow, no naprawdę niezłe! Nie zawsze zdarzają się takie realistyczne zdjęcia! Jak ustawiłeś fotel pod kątem? Naprawdę podoba mi się, to Fotostory jest na 6+ :)
|
Tidus no po prostu to jest .......... R E W E L A C J A!Najbardziej podobaja mi się zdjątka.Ten Hogwart to sam zbudowałes czy ze stronki EA games sciągnąłes?? :O :O Bo jeżeli sam zrobiłes to podziw dla Ciebie.Chyba ten Hogwart to na zasadzie akademika zrobiłes hm?Czyż tak?Bardzo pomysłowo naprawde.Mam do Ciebie wielką prośbe :Czy mogłbys mi ten Hogwart wysłać na maila wraz z simami??
mój mail : [email protected] Byłabym wdzięczna :) |
Ślicznie!!!!!!!!!
Nie, no Tidus, ale mnie zaskoczyłeś!!!!!!!! :D I to naprawdę pozytywnie!!!!!!!!! Ja nie mogę, jak na tym forum są sami tacy dobrzy pisarze, to jak ja mam oceniać, które fs jest najlepsze? ;( :P Ale to fs jest naprawdę BOSKIE!!!!! W życiu bym nie wpadła na taki pomysł, żeby w HP mógłby się pojawić jakiś inny bohater główny niż sam Harry :) Bardzo, bardzo, bardzo SUUUUUUUPER!!!!!!!!!!! Moja ocena 10/10 :D
|
Wielka sala
Tidus 2004 i czar zmień cie trohę wielką salę bo kszesła nie są takie jak w prwdziwej wielkiej sali(to znaczy tej w filmie) a pomieszczenie powinno być bardzo długie.
a wejście do dumbledora nie stżeże że tak powiem anioł tylko Ożeł. To szystko co powinieneś zmienić. a fotostory jest na 10000000000000000/100 |
Ale czy mógł byś?
Cytat:
|
A w piątym odcinku...
David opowie wszystko "nieświętej trójcy"( ;) ). Jak na to zareagują?
Harry "coś" odkryje... Pojawi się informacja, dotycząca Źródła Życia... Ujawni się pewna cecha Davida... Chcesz poznać konkrety? Nie ma rady, MUSISZ obejrzeć kolejny odcinek fotostory "Harry Potter i Źródło Życia"! P.S. Zdjecia- tak, są rewelacyjne(brawo Tidus :D). Ale co z fabułą? Podoba się wam? Jestem tego ciekawa... |
ZAJE....
10/10!!!! Szybko pisz nastepny odcinek!!!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:18. |