TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - Masz pytanie - zadaj je tu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22235)

Vanillienné 21.09.2005 20:06

Ach, właściwie nie musisz nic robić, to wszystko jest takie banalne. Wystarczy stopniowo pogłębiać znajomość, ale nie wyskakiwać z flirtami, kiedy jest mała chemia. Przede wszystkim spełniać pragnienia wszystkich simów na spotkaniu.

Hunter666 21.09.2005 22:20

Cytat:

Napisał domel-86
ja czytałem, że w TS2NŻ jest bardzo mało fryzur i ubrań...
gdzie to czytałyście?

Tak jak Patenka mówiła WYCZYTALIŚMY to w necie. Chyba było gdzieś przetłumaczane na jakiejś stronce czy cuś ;p.

Pawlq 23.09.2005 13:16

Słuchajcie: Co zrobić aby sim użył wode kolońską!?

Bubcia 23.09.2005 13:23

U mnie jest tak: kupuję wodę kolońską, kilkam na Sims i tam jest opcja 'Użyj wody kolońskiej' i jak użyje jej to takie kwiatuszki są wokół niego ;)

madziaq 23.09.2005 13:39

pytanie: czy uwas jak jakas czynnosc jest z blyskawica (chemia) to drugi sim zawsze sie na nia zgadza? gdzies czytalam ze jak widzimy ten piorunek to wtedy nie musimy sie przejmowac czy simy nie za slabo sie znaja, ale u mnie czasem drugi sim nie chce:np. odpowiedziec ile zarabia. i caly trud na marne, pare minusow, a potem zamiast listow milosnych simy w skrzynce znajduja smierdzace listy... ;( jak jest u was?

Pawlq 23.09.2005 14:47

Cytat:

Napisał Bubcia
U mnie jest tak: kupuję wodę kolońską, kilkam na Sims i tam jest opcja 'Użyj wody kolońskiej' i jak użyje jej to takie kwiatuszki są wokół niego ;)

a gdzie kupić!?

madziaq:
U mnie jest tak samo

twój stary 23.09.2005 15:13

Cytat:

Napisał Pawlo
a gdzie kupić!?

madziaq:
U mnie jest tak samo

nie wieszx gdzie kupić wodę kolońską? to ja ci powiem w sklepie-np. w drugiej skórce na przedmieściu.

CoRnEliA :) 23.09.2005 15:51

Chcialam sie dowiedziec w jaki sposob simka rodzi? czy jedzie do szpitala?
I czy jak sim podwozi malego sima do szkoly to czy widac ją i mozna na niom wejsc i budowac cos w niej?

Kladź 23.09.2005 15:58

Cytat:

Napisał CoRnEliA :)
Chcialam sie dowiedziec w jaki sposob simka rodzi? czy jedzie do szpitala?

Nie, przynajmniej u mnie ;)
Cytat:

Napisał CoRnEliA :)
I czy jak sim podwozi malego sima do szkoly to czy widac ją i mozna na niom wejsc i budowac cos w niej?

Wiesz co juz mnie czasem dobijasz.... :P Nie można w szkole budowac, a sima małego nie podwoziłam więc tego ci nie powiem...

P.S. I proszę, nie pytaj o czy mozna samemu prowadzić, czy można odwiedzać sąsiadami. Wiesz to naprawde jak narazie nie realne ;)

ANULKA 23.09.2005 16:01

HEJKA ! JESTEM MIŁOŚNICZKĄ WSZYSTKICH CZĘŚCI SIMSÓW ALE NIE WIEM JAK GRAĆ W NIE NA STRONACH INTERNETOWYCH CZY KTOŚ MÓGŁBY MI POMUC I POWIEDZIAŁ BY MI JAK TO ZROBIĆ O ILE JEST TO MOŻLIWE :con:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:02.