![]() |
Ach, właściwie nie musisz nic robić, to wszystko jest takie banalne. Wystarczy stopniowo pogłębiać znajomość, ale nie wyskakiwać z flirtami, kiedy jest mała chemia. Przede wszystkim spełniać pragnienia wszystkich simów na spotkaniu.
|
Cytat:
|
Słuchajcie: Co zrobić aby sim użył wode kolońską!?
|
U mnie jest tak: kupuję wodę kolońską, kilkam na Sims i tam jest opcja 'Użyj wody kolońskiej' i jak użyje jej to takie kwiatuszki są wokół niego ;)
|
pytanie: czy uwas jak jakas czynnosc jest z blyskawica (chemia) to drugi sim zawsze sie na nia zgadza? gdzies czytalam ze jak widzimy ten piorunek to wtedy nie musimy sie przejmowac czy simy nie za slabo sie znaja, ale u mnie czasem drugi sim nie chce:np. odpowiedziec ile zarabia. i caly trud na marne, pare minusow, a potem zamiast listow milosnych simy w skrzynce znajduja smierdzace listy... ;( jak jest u was?
|
Cytat:
madziaq: U mnie jest tak samo |
Cytat:
|
Chcialam sie dowiedziec w jaki sposob simka rodzi? czy jedzie do szpitala?
I czy jak sim podwozi malego sima do szkoly to czy widac ją i mozna na niom wejsc i budowac cos w niej? |
Cytat:
Cytat:
P.S. I proszę, nie pytaj o czy mozna samemu prowadzić, czy można odwiedzać sąsiadami. Wiesz to naprawde jak narazie nie realne ;) |
HEJKA ! JESTEM MIŁOŚNICZKĄ WSZYSTKICH CZĘŚCI SIMSÓW ALE NIE WIEM JAK GRAĆ W NIE NA STRONACH INTERNETOWYCH CZY KTOŚ MÓGŁBY MI POMUC I POWIEDZIAŁ BY MI JAK TO ZROBIĆ O ILE JEST TO MOŻLIWE :con:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:02. |