![]() |
O nieee!
;( Biedna Flora jest sierotką... :( Napewno odziedziczy ich pieniądze Ale mam nadzieję, że wydarzy się cos mniej tragiczne w następnym odc. Buuu |
Dzięki za ocenki :D Włahahahaha!!!!! Powiem tylko, że teraz właśnie zaczynam się rozkręcać ;)
|
Tak się ostatnio zaczytałam w Twoim komiksie i uważnie śledziłam losy Flory. Na początku mi się tak średnio podobało, ale teraz jest całkiem spoko. "Nie zaczyna się zdania od 'więc', Misiu" - skąd ja to znam? Heh. Trochę szkoda, że rodzice Flory umarli. Podejrzewam, że to Malcolm spowodował ten wypadek, żeby Flora dostała w spadku dużo kasy i potem mu pożyczyła te 2 miliony. To tylko moje domysły. No cóż. Pozdrowienia. Czekam na kolejny odcinek.
|
:)
Ten komiks jest zaczepisty że sie tak wyraże :D Więcej odcinków wiecej odcinków proszeee :):) i niech ten chłopak wreszcie powie tej Florze że ją kocha i niech wreszcie bedą razem Ajj i też mi sie wydaje ze to ten dran spowodował wypadek!!
|
Cytat:
W końcu jej rodzice nie pozwalali jej pożyczyc pieniędzy więc... Właściwie to jestem tego pewna :shifty: Ale tego się dowiemy pewnie dopiero w marcu ;) |
:shifty: Taaa zapewne tak :shifty:
Dzięki za komenty. Więcej więcej! Też jakoś musicie zasłużyć ;P Pozdro. |
A jak inaczej można zasłużyć? ;P
Napisać lepszy komiks... niewykonalne :) Ja już próbowałam pisać o: bezdomnych, piłkarzach, piosenkarce, nawiedzanych siostrach W końcu napisałm 6 odcinków "Haker vs Pedofil" ale tata simsy wyinstalował i nie było po co umieszczac na forum... :( Ale czekam na następny........ odc. Twojego... ;) |
Cudowny komiks.Czekam na kolejny odcinek.
|
Twój komix jest *****i***!!! Czytam go uważnie już od dawna. Podzielam zdanie innych, że to ten jej chłopak spowodował wypadek... I że sie zejdzie z tym tamtym z obozu :D
Pozdro! |
:)
Kiedy wreszcie ukaże sie nastepny odcinek bo zapomnę już wcześniejsze i nie bede wiedziała o co chodzi :]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:09. |