![]() |
Ja mam dwa pytanka.
1) Jak zwolnic pracownika ? 2) Czy mozna robota kupic ? Jak byly takie pytania to wielkie sorry, ale nie czytalam calego tematu. |
Cytat:
Padzi: 1.Tak znika (lustro>zmień wygląd) i jak dobrze cie "umaluje" to możesz sobie wybrać wryzure. 2.Psują ale nie umierają x_tina: 1.Klikasz na pracownika - Zarządzenie>Zwalniam cię/Zawieś(nie wiem jak go odwiasić >) 2.Możesz sobie go zrobić, ale jak w jakimś sklepie jest to i kupić (4000$-7000$) |
Juz wiem, ze mozna zrobic sobie robota kodem.
Tylko najgorsze jest to ze jak wchodze w SPAWN (---> kod boolprop testing...) to mam napisy MEMORY... cos tam, wiec nie moge powiedziec gdzie nacisnac. |
Zabawki
Mam już WB i (NARESZCIE :clap: !!!!!) i mam nowe pytanie. Widziałem taką jakby karuzelę, latawiec i takiego pajacyka stracha. Gzie są te zabawki? A może samemu je się wykonuje?
|
KUpuje sie albo samemu robi)można kupić w lazurowej promenadzie)
|
Pytanie praca
Mam pytanie czy w wł. biznes jak ma się już np. sklep to jest mozliwość szukania pracy takiej jak zawsze przez gazete ??
|
tak ale jest to pytanie to tematu Masz pytanie
|
mam pytanie, czy da sie zachowac w simsach cały dom z wyposazeniem?
|
nie rozumiem zbytnio twojego pytania ale chyba tak
|
chodzi mi o to ze da sie spakowac dom do pliku ale bez wyposazenia a ja sie pytam czy da sie spakowac dom RAZEM z wyposazeniem?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:17. |