![]() |
A ja mam nadzieję, że legwany będą :D i oczywiście moje kochany yorkshire terriery :P
|
Pets!!!
Ja sadze ze to nie bedzie mini dodatek bo ciagle wszyscy o tym gadaja nawet ja :D To bedzie najlepszy dodatek w simsach juz zbieram kase na pets ale mam pytanie kiedy bedzie pets niektorzy mowia ze w jesieni inni ze niewiadomo juz mi sie pomieszalo :wacko: Wiem ze napewno kupie pets ;)
|
Cytat:
|
Wydaje mi się, że będzie to najbardziej oczekiwany dodatek. Zresztą sama nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie na rynek. Może być naprawdę ciekawie. Zobaczymy, co Maxis wymyśli nowego.
|
super bedzie nowy dodatek o zwierzakach zna juz ktos wymagania tej gry i kiedy bedzie w polsce ??
|
Wymaganie będzie miał zapewne taki jak kazda z poprzenuch części (jak podstawa) Mi szczeze mowiac po zainstalowaniu niektorych dodatko (np. nocne zycie) gra zaczela chodzic duzo lepiej... nie wiem czemu XD
|
Nowy dodatek rzeczywiście zapowiada się wyśmienicie ;) swoją drogą fajnie by było gdyby się troche różnił od dodatku do The sims : zwierzaki. Moim zdanime w dodatku Pest powinno być więcej możliwości, np. możliwość założenia...farmy :D
|
Bardzo fajnie, ze pojawi się taki dodatek :) oczywiście kupię :) Fajnie by bylo, gdyby było dużo ras psów i kotów do wyboru w grze :P
|
Noooo... Jakby powiedziała moja <śliczna>
Ja KcEm GrAaAaAaAaĆ!!!! MaMoOoOoOoO!!!! OnA nIe Da Mi GrAć W śWiRów*!! MaMoOoOoO!! TaToOoOoO!! BuUuUuUuUu...!!! JA KCEM GRAĆ!!! TeRaZ!!!! JuŻ!!! NaTyChMiAsT!!! * Świry - zdebilniona przez moją siostrę nazwa maxisowskiej rodziny, zwanej przez "nomalnych, zdrowych umysłowo" ludzi "Ćwiry". Kojarzycie może?? ;> |
CzeŚĆ! Ten Dodatek
CzeŚĆ! Ten Dodatek Jest Tylko Do SciagniĘcie?
ChciaŁabym Sobie KupiĆ Ten Dodatek :( Ale JeŚli Nie MoŻna To Trudno Pomuzcie Mi I Powiedzcie Czy Ten Dodatek BĘdzie W Sklepach ? I Kiedy? Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:34. |