TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Zwierzaki - Wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=30956)

Shakuahi 03.06.2006 11:24

A ja mam nadzieję, że legwany będą :D i oczywiście moje kochany yorkshire terriery :P

The FerG 03.06.2006 16:07

Pets!!!

Ja sadze ze to nie bedzie mini dodatek bo ciagle wszyscy o tym gadaja nawet ja :D To bedzie najlepszy dodatek w simsach juz zbieram kase na pets ale mam pytanie kiedy bedzie pets niektorzy mowia ze w jesieni inni ze niewiadomo juz mi sie pomieszalo :wacko: Wiem ze napewno kupie pets ;)

Kati_Simka 03.06.2006 17:26

Cytat:

Napisał Arek
Ja sadze ze to nie bedzie mini dodatek bo ciagle wszyscy o tym gadaja nawet ja :D To bedzie najlepszy dodatek w simsach juz zbieram kase na pets ale mam pytanie kiedy bedzie pets niektorzy mowia ze w jesieni inni ze niewiadomo juz mi sie pomieszalo :wacko: Wiem ze napewno kupie pets ;)

To raczej nie będzie minidodatek. Wydaje mi się, że jeśli jesienią - to we wrześniu, a jeśli zimą - w grudniu. Też sądzę, że to będzie najfajniejszy i najlepszy dodatek. Musi być!!

krowunia 03.06.2006 21:18

Wydaje mi się, że będzie to najbardziej oczekiwany dodatek. Zresztą sama nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie na rynek. Może być naprawdę ciekawie. Zobaczymy, co Maxis wymyśli nowego.

dorcia14 04.06.2006 08:20

super bedzie nowy dodatek o zwierzakach zna juz ktos wymagania tej gry i kiedy bedzie w polsce ??

Adi 04.06.2006 09:28

Wymaganie będzie miał zapewne taki jak kazda z poprzenuch części (jak podstawa) Mi szczeze mowiac po zainstalowaniu niektorych dodatko (np. nocne zycie) gra zaczela chodzic duzo lepiej... nie wiem czemu XD

*Nika* 04.06.2006 14:03

Nowy dodatek rzeczywiście zapowiada się wyśmienicie ;) swoją drogą fajnie by było gdyby się troche różnił od dodatku do The sims : zwierzaki. Moim zdanime w dodatku Pest powinno być więcej możliwości, np. możliwość założenia...farmy :D

marlena924 05.06.2006 14:54

Bardzo fajnie, ze pojawi się taki dodatek :) oczywiście kupię :) Fajnie by bylo, gdyby było dużo ras psów i kotów do wyboru w grze :P

Kati_Simka 05.06.2006 18:27

Noooo... Jakby powiedziała moja <śliczna><śłodziutka> siostra :
Ja KcEm GrAaAaAaAaĆ!!!! MaMoOoOoOoO!!!! OnA nIe Da Mi GrAć W śWiRów*!! MaMoOoOoO!! TaToOoOoO!! BuUuUuUuUu...!!! JA KCEM GRAĆ!!! TeRaZ!!!! JuŻ!!! NaTyChMiAsT!!!
* Świry - zdebilniona przez moją siostrę nazwa maxisowskiej rodziny, zwanej przez "nomalnych, zdrowych umysłowo" ludzi "Ćwiry". Kojarzycie może?? ;>

a_jak_anka 14.06.2006 08:55

CzeŚĆ! Ten Dodatek

CzeŚĆ! Ten Dodatek Jest Tylko Do SciagniĘcie?
ChciaŁabym Sobie KupiĆ Ten Dodatek :( Ale JeŚli Nie MoŻna To Trudno Pomuzcie Mi I Powiedzcie Czy Ten Dodatek BĘdzie W Sklepach ? I Kiedy?
Pozdrawiam

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:34.