TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Eámanë 01.10.2007 19:27

Odp: Co chcielibyście zmienić?

O sprawę odbanowania misti proszę pytać bezpośrednio una, reszta administracji nie ma z tym nic wspólnego :P

Nasti 01.10.2007 19:41

czyli mamy rozumieć że Misti to odbanowanie załatwiła sobie ptywatnie z Unem? :O no to ja już nie chce nic więcej wiedzieć...

Megi 01.10.2007 19:50

Nasti,byla to decyzja Una i nie ma sensu tego rozstrzasac,jesli bedzie z nia jakis problem,to bedziemy dzialac:)

uno 01.10.2007 20:09

kazdy zasluguje na druga szanse <3 :D

ze mna prywatnie wszystko mozna zalatwic ;>

Alatáriël 01.10.2007 20:30

Misti poprosiła Una, żeby ją odbanował. Obiecała, że się poprawi i po prostu dostała drugą szansę...

A jak ją wykorzysta - zobaczy sie.

santogold 02.10.2007 06:28

beda konkursy graficzne?

vivien 02.10.2007 10:09

Bardzo możliwe ;)

Chryzantem Złocisty 07.10.2007 09:55

No mnie to wkurza strasznie.

Po kiego grzyba jest to całe moderowanie tematów,skoro i tak się pojawiają idiotyczne tematy o piratach czy n-ty temat typu "Co jest lepsze" albo "Co mam kupić powiedzcie mi bo mam wodę z mózgu i sama nie umiem zdecydować".
Nie wspominając o tematach,które tuż po pojawieniu się na forum i tak zamykacie i tak.
Nie lepiej niszczyć coś,co jest w zalążku,niż dopiero potem ostentacyjnie zamykać temat i prawić kazania?
No chyba że wam o to chodzi,żeby pokazać że moderatorzy mimo wszystko coś tam robią jeśli chodzi o durne tematy.

Na założenie mojego tematu z RYSUNKAMI,debilnymi szkicami,do jasnej ciasnawej,musiałam czekać pół dnia,mimo iż na forum było dwóch moderatorów. (wiem bo widziałam).
Czekałam do 3 w nocy,aż ktoś w końcu go zaakceptuje,ale poszłam wreszcie spać.
A takie tematy o piratach czy bez sensu to się pojawiają od razu,max.po 2 godzinach.

No ludzie,jaki ma sens to całe moderowanie?Chyba że wy moderujecie pod kątem erotyki,wulgaryzmów,itepe.
No ale kurcze,piractwo też łamie regulamin.I durne tematy także.

vivien 07.10.2007 10:15

Chryz ;D Czytaj forum ;D

Cytat:

Napisał Smeag
Przepuszczamy i zamykamy, żeby autor tematu widział, że założył temat niezgodny z regulaminem. Gdybyśmy takiego topicu w ogóle nie puścili, dzieciak pomyślałby, że 'coś nie wyszło' i zakładałby nowe o tej samej treści.

Odyn 07.10.2007 10:44

ale to nie zmienia tego, ze moderacja mija sie z celem ;d

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:39.