![]() |
A u kotów to najgorsze to jest polowanie. Trzeba czekać parą ładnych simdni.A u psiaków to raz dwa trzy i gotowe.W simsach wolę pieski a w rzeczewistości koty.
|
a ja i tu i tu kotki! :lol:
|
Gdy miałam zainstalowane TS Zwierzaki i Abrakadabra, to moja simka stworzyła zaklęcie "Prawdziwy przyjaciel"(czy jakoś tak :) ). Skorzystałam z tego zaklęcia i zamieniłam swego pieska w sima. Ponieważ to była suczka, w wyniku zaklęcia pojawiła się simka. I sim-piesek :D i simka miały dobre kontakty, aż pewnego zakochały się w sobie :lol: :P :D i od razu miały czerwone serduszka. Nie wiem, czy to normalne, że dwie simki są w sobie zakochane..... :rolleyes: :rolleyes:
|
Normalne, oczywiście ;) Mogą się całować itp. [ no i trzeba napisać te 6 słów :lol: ]
|
heheheh niezle pies zamienil sie w czlowieka musze wyprubowac
|
no ja mialam to zaklecie. mo kotek zamienil sie w simke. ale taka brzydka! :unsure: nie lubie tego zaklecia :unsure: !!!
|
Ja go równiez nie lbie. a jak pierwszy raz je rzuciłam to myślałam że mój sim będzie miał z nim 100 na 100 kontaktów. JA tu patrzę a tu jak brzydki sims. I co miałam zrobić?? Gościu się ożenił a gościówa kupiła nowego psa.
|
no. jak juz daja takie zaklecie to przynajmniej zwierzeta moglyby sie azmieniac w jakies ladniejsze simy! :angry: <_< a nie takie nie wiadomo co! <_<
|
Dla jednych to brzydka twarz a dla dróbich piękna.
|
no ja na pewno nie jestem z tych drugich! :P takie monstra to nie w moim guscie! :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:22. |