TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forum i Scena The Sims (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Co sądzisz o tym forum? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38682)

shiyo 05.08.2008 17:50

Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Cytat:

Napisał bjork (Post 837075)
NIENAWIDZĘ głupich i kłamliwych użytkowników z multikontami.
Uważam, że osoby mające przynajmniej po dwa konta i dyskutujące same z sobą na forum powinny się leczyć psychiatrycznie, bo to podchodzi pod rozdwojenie jaźni i jakieś psychozy...
OMG - ciekawa jestem, jakie one (te osoby) są w realu, bo wydaje mi się, że strasznie samotne i opuszczone, skoro muszą odstawiać takie cyrki, by być zauważonymi...
Wiem, wiem troszeczkę nie na temat, ale z drugiej strony... w końcu to też dotyczy forum...

bjork totalnie się z tobą zgadzam tacy ludzie mają chyba takie kuku na munio :D w głowie.

to jest przecież co najmniej dziwne :O

Callineck 05.08.2008 20:07

Cytat:

Napisał Kocur (Post 837250)
to jest przecież co najmniej dziwne :O

To poważne problemy emocjonalne - brak akceptacji środowiska i niska samoocena, albo patologiczna chęć zwrócenia na siebie uwagi za wszelką cenę.
Niestety tutaj my nie pomożemy tylko dobre leki i wieloletnia terapia.

Co do bjork i Chryzantema też nie sposób się nie zgodzić :)

Kłótnie uważam za mniej szkodliwe ale taka postawa, że tylko ja mam rację, a reszta albo się nie zna, albo zazdrości... no nie wiem, u mnie bardziej wywołuje śmiech niż złość :)

Dignity 07.08.2008 01:36

Cytat:

Napisał bjork (Post 837075)
NIENAWIDZĘ głupich i kłamliwych użytkowników z multikontami.
Uważam, że osoby mające przynajmniej po dwa konta i dyskutujące same z sobą na forum powinny się leczyć psychiatrycznie, bo to podchodzi pod rozdwojenie jaźni i jakieś psychozy...
OMG - ciekawa jestem, jakie one (te osoby) są w realu, bo wydaje mi się, że strasznie samotne i opuszczone, skoro muszą odstawiać takie cyrki, by być zauważonymi...
Wiem, wiem troszeczkę nie na temat, ale z drugiej strony... w końcu to też dotyczy forum...

ty chyba masz jakas manie 'kobieto' :] bo takimi ladnymi poscikami to wlasnie starasz sie zwrocic uwage forum. i przepraszam, ale jak mozesz mowic ze to sa multikonta i rozmawianie ze soba? masz dostep do panelu moda? :] rzuc nam screeny <3
no a jezeli juz zaczynamy temat naszego zycia poza forum to co dorosla kobieta robi na forum z simsami calymi dniami? i nie martw, zdecydowanie ani ja ani kasia nie jestesmy samotne. w koncu jestesmy psychiczne, mamy wymyslonych przyjaciol i slyszmy glosy <3

Souris 07.08.2008 08:52

Jak możecie tak ją obrażać, jesteście normalni (no nie, ale to wiemy)? Zabronicie jej siedzieć na tym forum bo jest starsza? Ja się z nią zgadzam w 100%, a jej wypowiedź mnie mile zaskoczyła, w końcu napisała coś ostrzejszego.

shiyo 07.08.2008 09:43

ciekawe

znakii

simol 07.08.2008 10:06

jestem tu od nie dawna ale wg mnie tludzie tu sa mili i jest dfajne i nie moge wiecej nic powiedziec

incognito 07.08.2008 11:39

Kocur, nicole, ja dam wam rade - nie robcie za cudzych adwokatow, bo wychodzi to smiesznie xd Poza tym Igz chce zeby o niej mowiono i reagowano na jej wypowiedzi, takze odpusccie sobie xd

Ellie 07.08.2008 16:11

Ech, ja tam się zgadzam z bjork. Te multikonta po prostu mnie powalają!
Ale ogólnie forum uwielbiam... Aczkolwiek byłoby lepiej, gdyby nie było niektórych użytkowników (:D)

shezza 21.08.2008 23:22

Taaa... Patrząc na mój poprzedni post w tym temacie... Ojaaa, jaka ja byłam elo i zbuntowana.

A prawda jest taka, że kiedyś to forum lubiłam bardziej. A użytkownicy... W sumie, to mi to zwisa, znam tu parę naprawdę fajnych osób i mi starczy, co robią inni, to już nie mój interes. I tak już prawie wcale mnie tu nie ma, post raz na jakiś czas to mój rekord. No i bomba. A co do multikont - tak, ludu, zdradzę wam w sekrecie, że ja, Laska Kitty, Misty aka Kociara aka cośtam i reszta tej zuej czeredy to tak naprawdę jedna osoba, ale cii, to TAJEMNICA. :c

Oazis 22.08.2008 09:13

Zawsze lubiłam to forum, będąc zwykłym użytkownikiem, teraz będąc adminem też lubię choć mam mniej czasu na pisanie (banowanie multikont FTW...)Na szczęście naprawione banowanie IP mi ułatwia sprawę :P Mam tu parę dobrych, fajnych znajomych i to oni mnie tu tylko trzymają :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:04.