![]() |
...
Ja tam duzej uwagi nie zwracalam na maxisowskie rodzinki ale jak cwirowie przychodzili jako "mili" sasiedzi to caly czas henryk zaczepial majke :wacko: jak jakis ham xP za przeproszeniem ale w the sims 2 (wiem wiem dzial o the sims 1 ale wiecie...) to morti sie zmienil i to moja ulubiona rodzinka ;]
|
Odp: Który Sim jest najgłupszy?
Ja niecierpię MAJKI ĆWIR, ta baba mnie tak wkurza! Przychodzi pod dom i kurczę stoji cały dzień i noc podciera... czy to nie jest wkurzające?! Mnie to poprostu dobija (a autor tematu zapomniał o siostrach Papużkach, al to nic one nie są takie wkurzające)
|
której rodzinki nie lubie??...hmm...
najbardziej nie lubie henryka cwira xP wiesniak i tyle.jak podawalam jedzenie moim simom to on odrazu sie doczepial i bral dokladke jak by nie mial jedzenia w swoim domu.nawet moi simowie nie mieli intymnosci bo on odrazu wlazil do kibelka jak moja simka zalatwiala swoje potrzeby.to po co tyle zarl :angry: niech sobie teraz czeka...wiesniak. |
Wszystkie rodziny oprócz sióstr Papużek mają taki poziom głupoty, że wszystkich nie lubię tak samo.
|
u mnie już wszyscy nie żyją... ]:-> ani nie byli wyględni, ani sympatyczni.
|
ja nie lubie wszystkich ale najbardziej:
1jan nowak-glupi brzydki i tlusty 2kasandra cwir-brzydka i dzika 3henryk cwir-caly czs przylazi i chce calowac moja simke 4anna nowak tlusta nie ma fajnych ciuchow i caly czas obraza moja simke marek i majka sa na tym samym poziomie wszystki podstawowe rodziny sa glupie!! |
Majka jest rypnięta :wacko: Jak moja simka chciała się z nią zaprzyjaźnić bo potrzebowała do pracy przyjaciela to ona się obraziła a potem była opcja "Bądź miły-->przeproś" huh? Jeszcze czego ciekawe za co za rozmowę? :wacko:
|
Wszyscy są tacy.. ekhemm z deczka.. walnięci !!
|
Mnie wkurza Marek Kawaler =///
|
Jan Nowak - łysa pała, gruby i zawsze szybko mu humor ucieka
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:24. |