![]() |
Dzieki,pobróbuje :>
|
Mam je, ale radzę pożyczyć do instalacji od kogoś, bo gra się płytą wcześniej zainstalowanej cześci. Jest fajna pozytywka (taki bałwanek :))
|
Cytat:
|
hęęę
A czy w ogóle opłaca się to kupować :con:
|
...
Cytat:
|
Godzinę temu kurier przywiózł mi Zestaw Świąteczny. Sprawdziłem, pograłem, LUDZIE! NO PEWNIE, ŻE WARTO KUPIĆ! (sory, że krzycze, ale musze w jakis sposob wyrazic moja aprobate ;)) Ja jestem zachwycony. Dobrze, że się was nie posłuchałem i kupiłem, gdybym nie kupił zrobiłbym błąd. Polecam ;)
Pozdrawiam Nakręcony Świątecznie Sahem xD |
hmn
Jak ktoś ma zamiar jeszcze kupić: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74510698
szczerze? nie polecam- czytałem posty Eveline [alegro=oszuści] *ile ta gierka kosztuje? pokaże się w Wadowicach jak myślicie bo duże miasto to nie jest a podobno to seria limitowana pzdr all |
heh ja chyba kupuje, ale mam pytanie.... czy jesli teraz gram sobie w na studiach, i pozycze od kolezanki nocne zycioe, a pozniej zainstaluje dodatek swiateczny, to bede se gral normalnie na plycie od swiat? tak?
|
Nie, grasz wkładając płytkę od NŻ :P.
|
napewno? a skad Ty wiesz ?:/
no to jaki jest sens kupowanie tego dodatku, jak i tak na nim sie nie gra :/ wystarczy ze ktos sobie kupie, a ja pozycze i juz.... :/ tylko jest jeden problem.. ja chce miec nocne zycie!!!!!!!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:01. |