![]() |
Odp: Ile Macie Dzieci w Rodzinkach??:)
hehe pamiętam moje początki z simsami.. Gdy nie mogłam zapanować nad dwójką dzieci i dwójką dorosłych---> to było piękne ;pp
No a teraz bez problemu panuje nad takimi liczbami simów ;pp |
Zaznaczyłam 3-4, ponieważ lubię rozbudowywać drzewo genealogiczne simów.
|
Ja bardzo lubię tworzyć wielopokoleniowe rodziny z dużą ilością dzieci, kiedy drzewo genealogiczne jest mocno rozbudowane. Z reguły mam mniej-więcej trójkę dzieci, ale też zależy, w jakiej rodzince. Istnieją takie, że ich już nie ma gdzie w domu upychać, są też inne, z simami aż przesadnie skupionymi na karierze, wtedy dzieci jest mniej. Choć jak się sporo kasy zarobi, to można pomyśleć o rozkręceniu rodzinki ;)
|
Ja mam różnie,ale nie za dużo bo potem nie daję rady ich kontrolować.Myślę,że 3 to góra.
|
Ja w Sims 2 mam tak jakoś od 1 do 3. Pamiętam, że moja najliczniejsza rodzinka miała chyba 3, czy nawet 4 dzieci. U Biedaków też zrobiłem jeszcze brata dla Damiana i tego drugiego, więc wybieram drugą opcję.
|
Moja siostra raz miała 30 ileś.
I to z ciąży!http://forum.thesims.pl/images/smilies/eek.gif |
To różnie bywa, ale czasami to dwójkę dzieci wychowują moje simy, ale też nie zawsze (czasami jakaś niespodzianka rodzince wyjdzie :D). Nie posiadam zwykle czwórkę gdyż moje simy zazwyczaj chodzą do pracy i nie ma kto z tymi dzieciakami zostać w domu (a potem opieka zabiera je).
|
1-2 :) Tak najlepiej sie operuje simsami :) jak dla mnie im więcej tym gorzej :) ale jak to woli
|
Cytat:
|
A ja raz sobie grałam rodziną Bokser, czy tam Podarek (dwie rodziny w bloku), w każdym razie samotna matka z małym dzieckiem. Zabiłam matkę kodem, dzieciak akurat siedział u tego faceta z piętra, i po prostu została tylko dziewczynka w rodzinie
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:11. |