TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dom UpadŁych Drzew (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42697)

kotecek 16.08.2010 22:54

Odp: Dom UpadŁych Drzew

Biały ? czyli na co umarł, że był biały ?

Jakub 17.08.2010 08:24

Cytat:

Napisał kotecek (Post 1291014)
Biały ? czyli na co umarł, że był biały ?

Są dwa przypadki. 1.Ze starości 2.Niewiem. Napewno nie ze starości bo nawet niektóre Duchy dzieci Maxisa Mają taki kolor.

simka334player 23.08.2010 22:06

No wiec ja zrobilam tak...
Po sąsiedztwie biega taki nastolatek z wymalowaną na bialo twarzą i czarnymi wargami, nazywa sie różnie, w jednym sasiedztwie tak , w drugim inaczej. No więc on ( i sporo jego rodzeństwa) jest spokrewniony z tą rodziną. W orginale nazywa sie ta rodzina Tricou i leżą na tych terenach trawiastych obok domu i na terenie parceli. Senior lezy chyba na cmentarzu ( obok domu) a jego wnuki na parceli.
Więc ja tego mlodzieńca wysłałam na studia, potem jak skończył ,do pracy w paranormalności i zaraz po pierwszej dniówce dostał telefon do Smierci jako nagrodę. Zadzwonił i pokazała sie mu opcja wskrzeszenia seniora rodu. To go wskrzesił. Jonathan nastomiast po skontaktowaniu sie ze Śmiercią ma możliwość wskrzeszenia wszystkich. Problem w tym że telefon działa tylko 3 razy. Trzeba szybko skombinowac nowy!
Po wskrzeszeniu jednego nastolatka z przydomowej parceli nagrobek naturalnie zniknął.
Milego simowania.

Severé 08.09.2010 14:28

Ekhm, Nastolatek ? Czekaj no On ma jakieś powiązanie pewnie z tymi... no hmm Kosmokosami !

rudzielec 08.09.2010 22:51

Cytat:

Napisał Jakub (Post 1291046)
Są dwa przypadki. 1.Ze starości 2.Niewiem. Napewno nie ze starości bo nawet niektóre Duchy dzieci Maxisa Mają taki kolor.

a może ze strachu? jaki jest kolor ducha gdy sim umrze ze strachu (czyli przestraszony przez innego ducha)?
wie ktoś może?

Severé 09.09.2010 10:47

Jest różowy

ferbetka 13.12.2010 16:55

Cytat:

Napisał Severé (Post 1300317)
Jest różowy

Różowy? U mnie jest niebieski. :O

Jak mi się pojawił ten duch to była - kurczę - 1-dniowa burza. Ciągle lało i lało.
No a z tych trumien ciągle wylatuje jakiś błękitny dym, ale to ciągle ! :O

Myślę, że te trumny pochodzą od tej rodziny Lewusów.

Ah, i bym zapomniała - Obok mojej rodziny na przedmieściu chodził wampir Kazimierz Lewus . To pewnie jakiś przodek tej rodziny.

XGames 18.12.2010 19:34

widziałem go byłem i wiem co tam jest ale niewiem do kogo należy być może to taka historia jakom mi kolega powiedział wiec tak te dom był 1 domem w którym żyły wampiry i juz nic niewiem wiecej

Avantys Impremia 27.12.2010 12:01

Dom należał chyba do Lewusów. A w tych trumnach są wampiro-nastolatkowie. 1 domem ? A skąd on to wie ?

amela560 06.03.2011 18:40

hmmm.... moze za niedlugo pobawie sie kodami i powskrzeszam ich (sprobuje) i dam ich screeny :) i zasatanowie sie o co tam moglo chodzic :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:34.