![]() |
Odp: Dom UpadŁych Drzew
Biały ? czyli na co umarł, że był biały ?
|
Cytat:
|
No wiec ja zrobilam tak...
Po sąsiedztwie biega taki nastolatek z wymalowaną na bialo twarzą i czarnymi wargami, nazywa sie różnie, w jednym sasiedztwie tak , w drugim inaczej. No więc on ( i sporo jego rodzeństwa) jest spokrewniony z tą rodziną. W orginale nazywa sie ta rodzina Tricou i leżą na tych terenach trawiastych obok domu i na terenie parceli. Senior lezy chyba na cmentarzu ( obok domu) a jego wnuki na parceli. Więc ja tego mlodzieńca wysłałam na studia, potem jak skończył ,do pracy w paranormalności i zaraz po pierwszej dniówce dostał telefon do Smierci jako nagrodę. Zadzwonił i pokazała sie mu opcja wskrzeszenia seniora rodu. To go wskrzesił. Jonathan nastomiast po skontaktowaniu sie ze Śmiercią ma możliwość wskrzeszenia wszystkich. Problem w tym że telefon działa tylko 3 razy. Trzeba szybko skombinowac nowy! Po wskrzeszeniu jednego nastolatka z przydomowej parceli nagrobek naturalnie zniknął. Milego simowania. |
Ekhm, Nastolatek ? Czekaj no On ma jakieś powiązanie pewnie z tymi... no hmm Kosmokosami !
|
Cytat:
wie ktoś może? |
Jest różowy
|
Cytat:
Różowy? U mnie jest niebieski. :O Jak mi się pojawił ten duch to była - kurczę - 1-dniowa burza. Ciągle lało i lało. No a z tych trumien ciągle wylatuje jakiś błękitny dym, ale to ciągle ! :O Myślę, że te trumny pochodzą od tej rodziny Lewusów. Ah, i bym zapomniała - Obok mojej rodziny na przedmieściu chodził wampir Kazimierz Lewus . To pewnie jakiś przodek tej rodziny. |
widziałem go byłem i wiem co tam jest ale niewiem do kogo należy być może to taka historia jakom mi kolega powiedział wiec tak te dom był 1 domem w którym żyły wampiry i juz nic niewiem wiecej
|
Dom należał chyba do Lewusów. A w tych trumnach są wampiro-nastolatkowie. 1 domem ? A skąd on to wie ?
|
hmmm.... moze za niedlugo pobawie sie kodami i powskrzeszam ich (sprobuje) i dam ich screeny :) i zasatanowie sie o co tam moglo chodzic :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:34. |