![]() |
Odp: Dziwne imiona!!
Moja siostra robi rodzine 5 osobową:
Tomek Gumka-tata Ania Gumka-mama Paweł Gumka-syn Piotrek Gumka-syn Wiki Gumka-córka No i na tę rodzine sie mówi Gumkowscy czyli np.: Tomek Gumkowski |
W tym temacie nie o to chodzi :/
Każdy przecież może nazwać sima Pleantoniusz Grubotyłkowski :D Tutaj podaje sie imiona i nazwiska simów NPC (czyli robionych przez grę). |
Ja widziałam sima który się nazywał Telesfor Hunicke nie zmyślam miał kolorowe ciuchy i tylko tyle pamiętam :)
|
Dla mnie śmieszni są : Boguś Radek-kelner,Beniamin Wystrzał,Natalia Drąg(czy jakoś tak), Mąż mojej simki, Krystian Oscypek i oczywiście, moja ulubiona gazeciarka,Adrian Ktoś :P
PS Mój pierwszy post :) |
U mnie Grenwazy (czy coś w tym stylu) Żeberko , Wawrzyniec Mendoza .
|
@up: Gerwazy Żeberko jak już :D
Najlepszy jest Robert (zapomniałam nazwiska :)) jako kobieta :D |
Ja uwielbiam gazeciarkę Adrian Ktoś... :D
Na wakacjach są najlepsi, np. Pafnucy Król... A w moim nowym otoczeniu był... Elizabeth Moczymorda! :O Najlepsze było to, że to był jakiś brzydki facio ;) Nazwisko świetne, rodem z komedii! Potem moja simka wyszła za niego, i powstała wielka rodzina Moczymorda, ale to już inna sprawa :P Kto te nazwiska wymysla? :O |
Co powiecie na Sima nazywającego się Dzieciuch? ;]
Takiego oto wczoraj znalazłam w SimPe xp |
Jest nastolatka, ktora ma na imię Adrian :D
Albo w CPR Sójka xD Moczymorda :D Jezu herbaty o mało nie wyplułam :D O przypomniało mi się! Świszczypała! :D Nie no żart :P |
Madzia Nietoperz, Berta Włodyka, Beniamin Wystrzał, Technik Zapylacz (co to za nazwisko?). :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:00. |