![]() |
|
Odp: Powrót do przeszłości
A jednak mnie mianowałaś na "Znawcę serii" :) A tak się opierałaś. Ale co do właściwej treści. Nie ukryje że spodziewałem się więcej po odcinku, ale i tak był Bosky :P Ja też w pierwszej chwili myślałem że Dustin nie przyjdzie, bo Lily się nigndy nic (prawie) w życiu nie udaje ;) Ocenę znasz- taka jak za inne odcinki. Co tu dużo jeszcze pleść. Pewniew jednym z pierwszych odcinków będzie ślub, ale jakby co to nie ja to wymyśliłem :P . Niemogę się doczekać listopada :) :) :)
|
Świetnie napisane, prawie się popłakałam. I to ostatnie zdjęcie...
Nie wyduszę z siebie więcej niż "boskie". A oceny liczbowej nie dam, bo nie ma tak dużej liczby, która mogłaby opisać wspaniałość tego FS:) |
świetne fs :D
|
Ładny odcinek i zdjęcia. Zwłaszcza podoba mi się to ostatnie. :) Szkoda, że to ostatni odcinek, bo na następną serię trzeba czekać aż miesiąc. AND3 pewnie będzie opowiadał o losach Lily i Dustina po ślubie, ewentualnie o ich dzieciach, jeśli zrobisz duży przeskok(lepiej nie :P).
Wiedziałam, że Dustin w końcu się zdecyduje na lot:). Dzięki za podziękowania. Polecam się na przyszłość;). Czekam z niecierpliwością na AND 3!:D PS. Czasem pod "zepsutym kompem" naprawdę może się kryć zepsuty komp. :P |
Jeny, to jest... pięęekne! <333
Cudo poprostu! Strasznie mi się podoba, nawet nie wiem co mam napisać... Ah, prawie się popłakałam xD |
Super lepszego zakończenia nie widziałem 999999999999999999999999/2 a za całą serie 9999999999999999999999999/1
Jak następna seria ma być kilka lat później to chyba będzie rok 2013. |
Liv ;)
Boskoo^ Czytałam "Szansę",też jestem ze Śląska :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:38. |
|