![]() |
Odp: Które akcesoria są najlepsze?
Tylko że ten temat został założony rok temu ;]
A tak nawiasem to polecam "młodzieżowy styl" oraz "szyk i elegancje" |
szyk i elegancja
|
Ja polecam moda z H&M są tam naprawdę świetne ciuch a jak komuś nie zależy na wyglądzie sima może wybrać szyk i elegancje do wystroju pokoju.
|
h&m i ikea wedlug mnie sa najlepsze
|
Moda z H&M oraz Szyk i Elegancja
|
Ja polecam Szyk i Elegancję - bardzo fajne ciuszki i mebelki.^^ Na drugim miejscu IKEA urządza dom - fajne nowoczesne meble.Na trzecim miejscu Moda z H&M - fajne ciuchy.
Ale to zależy też od gustu... |
Ja uważam, że najlepsze są Szyk i Elegancja ( ładne ciuszki i meble, z których da się sklecić ładne zesawy bez używania dodatków z neta ), IKEA ( super meble, pododne do netowskich, wychodzą z nich świetne sypialnie ), Kuchnia i Łaziena ( wreszcie można zrobić pożądną łazienkę, bez dodatków z neta ).
|
mlodziezowe, ikea oraz kuchnia i lazienka :)
|
Ja mam wszystkie :))
wedlug mnie najlepsze : 1.The Sims2 - Ikea 2.The Sims2 - Mlodziezowy Styl 3.The Sims2 - Moda z H&M 4.The Sims2 - Kuchnia i Łazienka 5.The Sims2 - Szyk iElegancja 6.The Sims2 - Impreza 7.The Sims2 - Rozrywka Rodzinna 8.The Sims2 - Na swieta Ale jezeli masz juz mode z H&M to na twoim miejscu zakupila bym akcesoria z Ikei , lub tez Mlodziezowy styl :)) Oczywiscie jest to tylko moje skromne zdanie zrobisz jak zechcesz:)) wszystko zalezy od tego czym sie chcesz kierowac:) czy tym aby miec lepsze ciuchy (czyt. wiecej.:)) wiecej mozliwosci .. itp , itd :) PZDR :* |
Mnie 'na swieta' tez szybko sie znudzilo.....
A wie moze ktos,dlaczego Lipstick dostal bana?Wiemze nie na temat.... Ale moze ktos cos wie? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:18. |